top of page

Ons assortiment point of sale materiaal

Binnen ons assortiment vallen verschillende categorieën, met producten die wij dagelijks creëren en diensten die wij graag voor jou uitvoeren. Hieronder vind je deze categorieën, klik om meer producten binnen de verschillende categorieën te zien. Denk hierbij aan plafondhangers, showcards en displays. 

Op zoek naar een mooie verpakking of doos?

Naast Point of Sale materiaal en Instore communicatie zijn we ook al 38 jaar specialist in het maken van verpakkingen en verschillende soorten dozen. Wij stansen, foliedrukken, cacheren en vouwplakken jouw doos tot een mooie vouwdoos. Wil jij ook een verpakking  met een speciaal interieur, bedrukking of helemaal op maat? Wij nemen alles voor je uit handen. Stuur ons een appje of mailtje en ontvang supersnel voorbeelden en een prijs!

Waarom Point of Sale materiaal?

De consument kijkt tegenwoordig verder dan het product alleen, de plaats waar het verkocht wordt of de prijs ervan. Het gaat erom hoe je je product promoot. Door POS zorg je dat de boodschap van je merk of product wordt overgebracht, op een creatieve manier.

Daarnaast wil je dat het POS aantrekkelijk en informatief is: wat voor display ga je gebruiken en welke uiting hoort hierbij?

Bedrijven hebben verschillende redenen voor het gebruik van Point of Sale materiaal. Hieronder lees je hoe displays aan de drie belangrijkste doelen kunnen bijdragen, maar of je nu een ander doel hebt zoals: awareness opbouwen, je vraag wil stimuleren, interesse wekken of simpelweg informatie verstrekken. POS-materiaal kan overal aan bijdragen dankzij de transformationele en informationele eigenschappen.

Sales 

Het doel is uiteindelijk natuurlijk dat je meer sales genereerd, maar het gaat om meer. De sales worden gegarandeerd op korte termijn vergroot, maar het gaat ook om een klantervaring te creëren die blijft hangen bij jou klant. Dit zorgt voor een lange termijn vergroting van jou sales!

Merkbekendheid

Merkbekendheid is een veelvoorkomende doelstelling. POS zorgt ervoor de merkbekendheid te vergroten doordat de consument herhaaldelijk geconfronteerd wordt met de naam. POS valt op of het nu een toonbankdisplay is een plafondhanger of een showcard. Met displays kan ervoor gezorgd worden dat jou merk van geholpen naamsbekendheid naar een top of mind gaat!

Merkentrouw

Wanneer de merkbekendheid er al is, zoals bij onze grote klanten als L’Oréal en Heineken, werkt de Point of Sale voor merkentrouw. Point of Sale zorgt voor een extra punt van verkoop binnen een winkel of een ander verkooppunt. Je klant kan het overal kopen en door extra promotie-uitingen die tot stand komen door jou display volgt er merkentrouw.

bottom of page