top of page

Bewaar het in een extra bijzondere map

Kartonnen mappen zijn handig om jouw documenten in te bewaren of voor andere Point of Sale doeleinden
map.png

Waarom een map?

Wij maken jouw mappen van karton. Van een documenten map tot een insteekmap van karton. Kartonnen mappen zijn handig om jouw documenten in te bewaren of voor andere Point of Sale doeleinden. Een kartonnen map met elastiek? Wij maken het! Een kartonnen map met 2 rondellen en een touwtje wordt Japanse sluiting genoemd of notarissluiting. Lees er meer over in onze blog.
mappen
mappen

Mappen op maat

Liever ander soort mappen zoals offerte mappen, persmappen, opbergmappen, of iets anders? Wij hebben het in vele soorten en maten gemaakt. Van ontwerp tot het drukken, stansen en het plakken van jouw mappen. 

Inspiratie mappen

Ben jij op zoek naar een map voor jouw boodschap? Wij leveren alle soorten mappen. Winnubst is specialist in het maken van mappen en andere displays: snel, origineel en persoonlijk.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze cassette, schapsstroken en menukaarten om inspiratie op te doen.
Contactformulier
bottom of page