Showcards

 
Alles-in-één-product

Op een toonbank, zuil, bureau, beursstand; overal kun je een showcard gebruiken. Het enige waar jij aan moet denken is dat de showcard zodanig geplaatst wordt dat hij de juiste doelgroep bereikt. Verder doet de showcard zijn werk. De showcard vangt de aandacht van de consument, geeft desbetreffende informatie en kan eventueel een sample of flyer aanbieden. Dit is de reden waarom het de meest gebruikte vorm van POS-materiaal is.

Kwalitatieve showcard met extra’s

Een showcard is een opzichzelfstaande kaart, gemaakt van 2 mm grijsbord karton, wat zorgt voor een goede en sterke kwaliteit. Jij beslist in welke stand de showcard komt te staan en of jij deze wilt combineren met bijvoorbeeld een wobbler of een PET-G bakje. Door elke toepassing worden de effecten van een showcard versterkt.

Heb jij al een wensenlijstje of heb jij geen idee waar te beginnen? Onze experts staan in beide gevallen voor jou klaar, zodat wij samen het product maken wat jij nodig hebt!

1/1
Meer dan showcards

Winnubst is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard, omdat we net een stapje extra doen.

Naast showcards maken we ook Dozen en Tafelkaarten.

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • Pinterest
  • b-facebook

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst