top of page
Showcards op maat

Showcards,
alles-in-één-product

 

Op een toonbank, zuil, bureau, beursstand; overal kun je een showcard gebruiken. Het enige waar jij aan moet denken is dat de showcard zodanig geplaatst wordt dat hij de juiste doelgroep bereikt. Verder doet de showcard zijn werk
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een showcard?

De showcard vangt de aandacht van de consument, geeft desbetreffende informatie en kan eventueel een sample of flyer aanbieden. Dit is de reden waarom het de meest gebruikte vorm van
Point of Sale materiaal is.
Showcard voor So Soire
Showcard voor Interprox

Showcards op maat

Een showcard is een opzichzelfstaande kaart, gemaakt van 2 mm grijsbord karton, wat zorgt voor een goede en sterke kwaliteit. Jij beslist in welke stand de showcard komt te staan en of jij deze wilt combineren met bijvoorbeeld een wobbler of een PET-G bakje. Door elke toepassing worden de effecten van een showcard versterkt.

Heb jij al een wensenlijstje of heb jij geen idee waar te beginnen? Onze experts staan in beide gevallen voor jou klaar, zodat wij samen het product maken wat jij nodig hebt!

Inspiratie showcards 

Winnubst maakt jouw showcards van karton. Bekijk alle showcards voor de mogelijkheden. Liever een andere showcard op maat? Geen probleem!
Showcards voor Ozone
Kartonnen showcard voor Ozone
Showcards van karton

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze vloerdisplays, toonbankdisplays en folderbakjes om inspiratie op te doen.

Wist je dat...​

  • Een showcard wordt ook wel een showcarddisplay of tentkaart genoemd.
  • Een showcard wordt vaak op golfkarton gecacheerd voor de dikte en stevigheid.
Contactfomulier
bottom of page