Showcards

Kwalitatieve showcard met extra’s

Een showcard is een op zich staande kaart gemaakt van 2 mm grijsbord karton, wat zorgt voor een kwalitatief goede en sterke showcard. De showcard staat stevig door middel van een steun, die naar wens op de achterkant wordt geplakt. Hierdoor kunt u beslissen in welke stand de showcard moet komen te staan. Ook kunt u ervoor kiezen om een showcard te combineren met bijvoorbeeld een wobbler of een pet-G bakje. Door elke toepassing worden de effecten van een showcard versterkt.

Kiest u voor een showcard?

Wilt u uw product onder de aandacht brengen? Of uw klanten informeren over een product? Dan is een showcard een goede keus! Heeft u al een idee voor het ontwerp of heeft u een wensenlijstje, maar geen idee voor de vormgeving? In beide gevallen bent u bij ons aan het goede adres. Winnubstbv maakt al jaren showcards voor diverse klanten in de B2B en B2C markt.         

Show More

Een showcard kan altijd!

Op de toonbank, op een zuil, op een bureau, op een beursstand, werkelijk overal kunt u een showcard plaatsen. Een showcard is eigenlijk altijd mogelijk. Het enige waar u aan moet denken is dat de showcard zodanig geplaatst wordt dat de showcard de doelgroep bereikt. En verder doet de showcard zijn werk. De showcard vangt de aandacht van de consument, geeft desbetreffende informatie en kan eventueel een sample of flyer aanbieden. Alles in één product. Dit is ook de reden waarom het de meest gebruikte vorm van point of sale materiaal is. Bent u benieuwd geworden? Neem dan contact op via 075-614 2525 of mail naar info@winnubstbv.nl.

 

Meer dan showcards

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen.

Naast showcards maken we ook Verpakkingen, Tafelkaarten en Speciaal drukwerk

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst