Toonbank displays

 

Een toonbankdisplay is altijd een goede keus

Het plaatsen van een toonbankdisplay is een verrijking voor de winkel en met name voor de toonbank. Een leuke display kan dienen als aankleding of kan de klant iets geven om naar te kijken. Een toonbankdisplay moet opvallen en daar kan Winnubst jou bij helpen. Om de toonbankdisplay eruit te laten springen kun je kiezen voor een opvallend ontwerp of extra’s zoals een wobbler of een flyerbakje.

 

Toonbankdisplays op verschillende plekken

Toonbankdisplays worden veel gebruikt ter promotie van nieuwe artikelen en voor het aanbieden van kleine ‘meepakkers’. Hierdoor zijn ze vooral in de buurt van kassa’s te vinden. Daarnaast worden toonbankdisplays gebruikt voor testers van producten.

Toonbankdisplay van topkwaliteit

Winnubst maakt toonbankdisplays van topkwaliteit waardoor ze lang mee kunnen. Zelfs wanneer er duizenden mensen langslopen en er producten uithalen. Door de zorgvuldige afwerking en hoge kwaliteit van het materiaal zijn de toonbankdisplays bestand tegen langdurige lichtinval en zullen ze niet verkleuren.

1/1
Meer bijzonder drukwerk

Winnubst is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard, omdat we net een stapje extra doen. Naast toonbankdisplays maken we ook Vloerdisplays en Dispensers.

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • Pinterest
  • b-facebook

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst