top of page
Toonbankdisplay van Villa Massa

Een toonbankdisplay
is altijd een goede keuze

 

Toonbankdisplays worden veel gebruikt ter promotie van nieuwe artikelen en voor het aanbieden van kleine ‘meepakkers’. Hierdoor zijn ze vooral in de buurt van kassa’s te vinden. 
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een toonbankdisplay?


Het plaatsen van een toonbankdisplay is een verrijking voor de winkel en met name voor de toonbank. Een leuke display kan dienen als aankleding of kan de klant iets geven om naar te kijken. Een toonbankdisplay moet opvallen en daar kan Winnubst jou bij helpen. Om de toonbankdisplay eruit te laten springen kun je kiezen voor een opvallend ontwerp of extra’s zoals een wobbler of een flyerbakje.
Toonbankdisplay
Toonbankdisplays worden veel gebruikt ter promotie. Winnubst is specialist in het maken van jouw toonbankdisplays van karton. Doe hier inspiratie op of download ons inspiratie magazine!

Inspiratie toonbankdisplays

Anker 1 toonbank display
Toonbankdisplay Synofit Joint Care

Toonbankdisplays op maat

Winnubst maakt toonbankdisplays van topkwaliteit waardoor ze lang mee kunnen. Zelfs wanneer er duizenden mensen langslopen en er producten uithalen. Door de zorgvuldige afwerking en hoge kwaliteit van het materiaal zijn de toonbankdisplays bestand tegen langdurige lichtinval en
zullen ze niet verkleuren.

Wist je dat...​

Een toonbankdisplay wordt ook wel een baliedisplay, counterdisplay, toonbankhouder, kassadisplay, productdisplay of balietent genoemd. Een baliedisplay kan ook een folderhouder zijn, omdat deze vaak bij de toonbank geplaatst worden. Wij bedrukken ook counterdisplays op maat. 

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze schuifkaarten, shelf displays en plafondhangers om inspiratie op te doen.


 
Anker 2 contactformulier
bottom of page