Toonbank displays

 

Een toonbankdisplay is altijd een goede keus!

Het plaatsen van een toonbankdisplay is een verrijking voor de winkel en met name voor de toonbank. Een leuke display kan dienen als aankleding, de klant heeft iets om te bekijken en nog belangrijker, de toonbankverkoop zal aanzienlijk stijgen. Een toonbankdisplay moet opvallen en daar kan Winnubst u bij helpen! Om de toonbankdisplay extra op te laten vallen kunt u kiezen voor een opvallend ontwerp of juist door extra’s toe te voegen aan de toonbankdisplay zoals een wobbler of een flyerbakje.

Toonbankdisplays op verschillende plekken

Toonbankdisplays zijn in vele winkels, restaurants en openbare gelegenheden te vinden omdat zij voor verschillende doelen iets toe kunnen voegen.

Toonbankdisplays worden veel gebruikt ter promotie van nieuwe artikelen en voor het aanbieden van kleine ‘meepakkers’.  Hierdoor zijn ze vooral in de buurt van kassa’s te vinden.

Ook worden toonbankdisplays gebruikt voor testers van producten die nog niet op de markt zijn, maar waar de consumenten eerder kennis mee kunnen maken.

Show More

Toonbankdisplay van topkwaliteit

De toonbankdisplay kan een flyer, sample of iets anders mee geven aan de klant. Of het kan fungeren als trigger tot een impulsaankoop. Doordat een toonbankdisplay voor multifunctioneel gebruik in kan worden gezet, moet het altijd stevig en van een goede kwaliteit zijn.

 

Winnubstbv maakt toonbankdisplays van topkwaliteit waardoor ze lang mee kunnen. Zelfs wanneer er duizenden mensen langslopen en er producten uit halen. Door de zorgvuldige afwerking en hoge kwaliteit van het materiaal zijn de toonbankdisplays bestand tegen langdurige lichtinval en zullen ze niet verkleuren.

 

Winnubstbv maakt al meer dan 30 jaar toonbankdisplays voor verschillende toonaangevende namen zoals L’Oréal, Shell, Heineken etc. Wij draaien onze hand niet om voor een toonbank display op maat. Mocht u geïnteresseerd zijn in een toonbankdisplay voor uw bedrijf? Laat het ons dan weten via 075-614 2525 of via info@winnubstbv.nl. U kunt ook altijd ideeën komen op doen in onze showroom, onder het genot van een kopje koffie.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast toonbank displays maken we ook Vloer displays, Zuilen en Dispensers

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst