top of page
Kartonnen hangtags

Kartonnen Kledinghangers duurzaam en stijlvol 

Op zoek naar op maat gemaakte kartonnen kledinghangers die duurzaamheid en stijl perfect combineren? Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige kartonnen kledinghangers, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Met onze op maat gemaakte kartonnen kledinghangers creëer je een unieke uitstraling!
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen
Blisterkaart van karton

Wat zijn duurzame kledinghangers?

Kledinghangers, zijn kartonnen hangers van volkarton die wij tweezijdig beplakken met full colour drukwerk. Daardoor krijgt de kledinghanger een mooie en gepersonaliseerde uitstraling. Afhankelijk van de kleding die opgehangen dient te worden bepalen wij de dikte van het karton! De kledinghangers zorgen ervoor dat jouw product goed blijft hangen en bieden ruimte voor een extra boodschap. Zo kun je informatie geven over jouw merk, tips of uitleg geven over het product en nog veel meer. 

Creëer een unieke merkbeleving met op maat gemaakte kartonnen kledinghangers

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en kwaliteit in de mode-industrie. Daarom bieden wij op maat gemaakte kartonnen kledinghangers die vervaardigd zijn van hoogwaardig gerecycled karton. Onze kledinghangers zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stevig en geschikt voor het ophangen van verschillende soorten kledingstukken, zoals shirts, blouses, jurken en jassen. Met onze op maat gemaakte kartonnen kledinghangers verzekeren we jou van een duurzaam product.

En de rest? Doen wij uiteraard ook. Zo cacheren we het drukwerk op het karton, stansen onze collega's het in de gewenste vorm, recyclen we het overige karton en kunnen onze bezorgers het zelfs naar het juiste adres brengen
Good.jpg

Inspiratie voor overige producten van karton

Winnubst maakt bedrukte kledinghangers in allerlei soorten en maten. Weten wat wij naast kledinghangers nog meer maken van karton? Download gratis ons inspiratiemagazine!
Hangtags van karton
Hangtags van karton
Hangtags van karton
Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze dozen, dispensers en koffers om inspiratie op te doen.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

bottom of page