Bierverpakking voor jouw blikbier

Met jouw speciale bier blikverpakking val je extra op! Wij bedrukken jouw blikbier doos op maat. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden.
Bierverpakking - zes bierblikken

Het succes van een blik bierverpakking

Het bedrukken van jouw blik bierverpakking is een unieke manier om extra op te vallen in de schappen. Met jouw bedrukking is er ruimte een extra boodschap toe te voegen aan het speciaalbier. Bovendien maakt een bedrukking op een kartonnen bierverpakking de verpakking extra stevig. 

Bierverpakking voor zes blikken

Deze bier blikverpakking is ideaal voor zes bierblikken. De blikverpakking is gemaakt van stevig golfkarton.  Bedruk de verpakking met jouw eigen design en maak van jouw bierverpakking een cadeau.
Bierverpakking - zes bierblikken
Bierverpakking - zes bierblikken
Bierverpakking - speciaal enkele bierfles

Bierverpakking op maat

Zijn jouw klanten al een echte speciaalbier fan geworden? Wij maken productverpakkingen op maat. Voor een enkel speciaalbier bijvoorbeeld of een andere bieractie.
De kartonnen bierblikdoos verpakking is gemaakt van golfkarton, waardoor deze extra stevig is en makkelijker te verzenden. Wij bedrukken jouw bierblik doos op maat. 

Bierverpakking voor drie blikken

Deze bier blikverpakking is ideaal voor drie bierblikken. Of je nou drie verschillende speciaalbieren of allemaal dezelfde biertjes in een bierverpakking stopt: bij ieder speciaalbier past een eigen design! 
Bierverpakking - drie bierblikken

Maak een cadeau van jouw bier met een geschenkdoos

Maak naast een blik bierverpakking een bijpassende giftbox. Een geschenkdoos met opvallende bedrukking zorgt ervoor dat jouw bier niet verder ingepakt hoeft te worden.
Geschenkdoos bier - vier speciaalbier
Geschenkdoos bier - vier speciaalbier
Geschenkdoos bier - vier speciaalbier
Bierverpakking - drie bierblikken