Luxe verzenddozen laten jouw

product opvallen

Een verzenddoos is het ideale Point of Sale materiaal om jouw product extra bijzonder te verzenden. Een kartonnen verzenddoos is de ideale manier om extra op te vallen tussen de post of om een extra boodschap op te communiceren. Een grote luxe verzenddoos tot een kleine brievenbusdoos. Winnubst is specialist in het maken van luxe dozen op maat. Wij stansen, snijden en cacheren een kartonnen doos en maken er een luxe verzenddoos van. Luxe dozen met een speciaal interieur, bedrukking of maat? Download ons inspiratie magazine en doe inspiratie op! 

Een grote luxe verzenddoos of een kleinere luxe brievenbus doos, wij maken alles van karton en kunnen het voor jou bedrukken. Een bedrukte doos geeft het product direct een bijzondere uitstraling, waarmee jouw klant de doos met een positieve eerste indruk in ontvangst neemt. Onze luxe dozen zijn extra sterk en gemaakt van het juiste karton, waardoor het product intact blijft. 

1/1

Winnubst is specialist in het maken van dozen op maat, vandaar dat we al jaren verpakkingsdozen voor Heineken, Jägermeister, 7UP, G-Star en Colgate maken.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze koffers, showcards of pop-up kaarten om inspiratie op te doen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • b-facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst