top of page

Het maken en verwerken van karton wordt bij Winnubst gedaan door middel van cacheren, snijden en stansen. Wij verwerken het karton tot een verpakking naar wens, zodat jouw producten opvallen in de winkel, op de beurs of een evenement. Karton verwerken tot bijvoorbeeld een doos, een toonbankdisplay of dispenser wordt ook wel kartonnage genoemd.  

Kartonnage

"De productie en verwerking van karton"

De soorten karton die Winnubst gebruikt voor kartonnage

Voor kartonnage kunnen alle soorten karton gebruikt worden. Het karton moet stevig zijn en van goede kwaliteit. Winnubst heeft diverse leveranciers voor karton. Hierdoor is het mogelijk om alle soorten karton te gebruiken voor jouw display. De meest gebruikte kartonsoorten zijn golfkarton, grijsbord (volkarton) en vouwkarton. Wij adviseren jou graag over het karton wat bij jouw display past.

Inspiratie voor kartonnage pakketten

We kunnen een kartonnage pakket voor jou van te voren opzetten of plat leveren, zodat je de display zelf in elkaar kan zetten. Dit scheelt bijvoorbeeld in verzendkosten! De display is voorzien van rillijnen, zodat het karton makkelijk in elkaar te vouwen is.

Winnubst is gespecialiseerd in kartonnage. Meer willen weten? Kijk op onze dienstenpagina’s of POS-uitleg pagina om meer te weten over technieken en POS materiaal. Voor inspiratie kun je kijken bij ons assortiment! Je kan ook altijd contact met ons op nemen om alles te weten over kartonnage en de mogelijkheden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page