Tentkaarten en tafelkaarten

Een tentkaart

Een tentkaart is een grote dubbelzijdige kaart, die zo is opgezet dat het op een tent lijkt. Door middel van een voetje blijft de kaart overeind staan. De kaart kunt u laten maken in het gewenste formaat, zodat er genoeg plek is voor een mooie opdruk en een strak ontwerp. De kaart kunnen we van verschillende soorten karton maken. Zo kunt u kiezen voor grijsbord, mini golf of sulfaat karton. Elk karton heeft zo zijn voordelen. Zo is grijsbord van extra stevig materiaal, mini golf juist extra licht en heeft sulfaat karton een glimmend laagje. Sommige ontwerpen komen het beste uit op een bepaalde soort. Hierover kunnen wij u uiteraard adviseren

En tafelkaart

Het kleine broertje van de tentkaart is de tafelkaart. Zelfde principe alleen dan een slag kleiner, waardoor deze niet misstaat op een tafel of een bar. Om de kaart te laten staan kunt u kiezen uit een gewone voet, een puzzelvoet, een insteek lip of een voet met een plakrand. Tafelkaarten worden vaak geplaatst ter promotie van producten op een locatie waar die producten direct verkrijgbaar zijn. Zo zijn er vaak tafelkaarten met seizoensbieren te vinden in bars, cafés en restaurants. 

Show More

Een tentkaart of een tafelkaart


Wij garanderen dat het van uitstekende kwaliteit is. Wilt u uw kaart extra laten opvallen? Kies dan voor een toevoeging zoals een 3D vorm of een extra wobbler.

 

Heeft u nog geen idee hoe dit eruit kan komen te zien? Kom dan eens kijken in onze showroom om ideeën op te doen. Of bespreek uw wensen met Ronald zodat hij binnen de kortste keren uw wensen omzet naar een tastbaar model. Voor info kunt u altijd contact opnemen door te bellen naar 075-614 2525 of mailen naar info@winnubstbv.nl.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen.

Naast tenkaarten en tafelkaarten maken we ook Toonbank displays, Vloer displays en Zuilen.

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst