Tentkaarten en tafelkaarten

Een tentkaart

Een tentkaart is een grote dubbelzijdige kaart die door middel van een voetje overeind blijft staan en door de opzet op een tent lijkt. De kaart kan jij laten maken in het gewenste formaat, zodat er genoeg plek is voor een mooie opdruk en een strak ontwerp. Je kan zelf het karton kiezen, aangezien elke soort zijn voordelen heeft. Sulfaatkarton heeft een glimmend laagje, grijsbord is extra stevig, terwijl minigolf juist heel licht is. Omdat bepaalde ontwerpen beter uitkomen op een bepaalde soort karton, is deze keuze belangrijk. Uiteraard kunnen wij jou hierin adviseren. 

Een tafelkaart

Het kleine broertje van de tentkaart is de tafelkaart. Dit formaat is ideaal voor op een tafel of bar. Om de kaart te laten staan kan jij kiezen uit een gewone voet, een puzzelvoet, een insteeklip of een voet met een plakrand. Tafelkaarten worden vaak geplaatst op de locatie waar die producten direct verkrijgbaar zijn, zoals een tafelkaart met seizoensbieren in bars, cafés en restaurants. 

Wij garanderen dat de tafelkaarten van uitstekende kwaliteit zijn. Wil je jouw kaart extra laten opvallen? Kies dan voor een toevoeging zoals een 3D-vorm of een extra wobbler.

Heb jij nog geen idee hoe jouw tafelkaart eruit kan komen te zien? Kom dan een keer kijken in onze showroom of bespreek jouw wensen met een van onze experts, zodat wij jouw wensen om kunnen zetten naar een tastbaar model.

1/1
GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • Pinterest
  • b-facebook

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst