top of page
hygiëne display

Een hygiëne display voor jouw onderneming

Wij hebben speciaal voor jou deze hygiëne display ontworpen! Hiermee geef je de klanten een extra veilig gevoel en wordt de boodschap na de nieuwe voorzorgsmaatregelen op een subtiele manier overgebracht. 

De desinfectie zuil

De toonbankdisplay kan gemakkelijk van de vloerdisplay verwijderd worden. Daarnaast is de vuilniszak op een originele manier in de vloerdisplay verwerkt en niet zichtbaar voor de klanten. Bovendien is de vloerdisplay hoog en kan u er een grote vuilniszak in kwijt, waardoor de display niet vaker dan 1 keer per dag geleegd hoeft te worden. 
Desinfectie zuil
Desinfecteer zuil

Hygiëne desinfectie zuil

1 hygiëne display is verkrijgbaar vanaf € 49,95. 


Vanaf 50 displays of meer neem contact met ons op: wij maken jouw display op maat: met eigen design en persoonlijke boodschap!

Inspiratie andere zuilen

Ben jij op zoek naar een zuil voor jouw boodschap? Wij leveren alle soorten zuilen van karton. Winnubst is specialist in het maken van zuilen en andere displays: snel, origineel en persoonlijk.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze backcards, stapelkubussen en folderbakjes om inspiratie op te doen.
bottom of page