Een draaischijf of waaier voor uw bedrijf?

Bent u op zoek naar een draaischijf als een stalenwaaier, reclamewaaier of informatiewaaier? Wij maken deze graag voor u. Hiermee kunt u op een creatieve manier uw boodschap of informatie delen. U kunt de draaischijf en waaier volledig naar uw wensen laten ontwikkelen. Een draaischijf nodigt de gebruiker uit deze verschillende malen in de handen te nemen en is dus zeer geschikt om uw boodschap over te brengen aan uw doelgroep.

Zie hier enkele voorbeelden van draaischijven die Winnubst heeft geproduceerd:

Een informatiewaaier gebruiken om uw content te delen

Op het moment dat u heel veel informatie kwijt wilt kunt u kiezen voor een waaier, een variant op de draaischijf. U kent allemaal de kleurenwaaier van de schilder en bouwmarkt. Deze waaier, maar dan met uw eigen product, dienst of andere informatie. Een waaier bestaat uit meerdere delen die bijeen worden gehouden door een holniet ringetje. Op het moment dat de waaier is ingeklapt is het een compact product, dat makkelijk mee te nemen is. Dat maakt het voor uw doelgroep aantrekkelijk om een waaier mee te nemen en op een later moment nog te bekijken. Dat is uitermate geschikt voor informatie waarbij meerdere mensen invloed hebben op de beslissing. Als u de waaier uitklapt is het een imposante informatiedrager. Het formaat, de dikte, het soort materiaal en de toepassingen zijn oneindig. Wij zetten uw idee graag om in een tastbaar product waar u en uw klanten veel gebruiksgemak en plezier aan kunnen beleven.

 

Hoe werkt een draaischijf?

Misschien vraagt u zich af hoe zo een draaischijf werkt? Twee delen worden centraal op elkaar gemonteerd door middel van een koper- of goudkleurig holniet ringetje. De twee delen kunnen nu afzonderlijk van elkaar draaien in beide richtingen. Wij vinden de draaischijf met een holniet ringetje de mooiste manier om te monteren. Naast de variant met een holniet ringentje kunt u ook kiezen voor een busschroef of een plastic drukknop. Wij kunnen u een plano model leveren dat u kunt opmaken. U kunt een draaischijf op veel manieren toepassen, iedere afmeting en oplage is bespreekbaar. Ook het verpakken en verzenden doen wij graag voor u.

Draaischijven en informatiewaaiers van de beste kwaliteit

Wij zijn trots op wat wij maken! Wij gaan net zo lang door met het zoeken naar de juiste oplossing tot u tevreden bent. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij bedenken samen het best passende product. Bel voor meer informatie naar 075-614 2525 of mail naar info@winnubstbv.nl.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen.

Naast draaischijven en informatiewaaiers maken we ook Dozen, Folderbakjes en Handling.

1/1
GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst