top of page

Een draaischijf voor jouw bedrijf

Bent u op zoek naar een draaischijf als een stalenwaaier, reclamewaaier of informatiewaaier? Wij maken deze graag voor u. Hiermee kunt u op een creatieve manier uw boodschap of informatie delen.
draaischijf

Waarom een draaischijf?

Een draaischijf nodigt de gebruiker uit deze verschillende malen in de handen te nemen en is dus zeer geschikt om uw boodschap over te brengen aan uw doelgroep.
Misschien vraagt u zich af hoe zo een draaischijf werkt? Twee delen worden centraal op elkaar gemonteerd door middel van een koper- of goudkleurig holniet ringetje. De twee delen kunnen nu afzonderlijk van elkaar draaien in beide richtingen. Wij vinden de draaischijf met een holniet ringetje de mooiste manier om te monteren. Naast de variant met een holniet ringentje kunt u ook kiezen voor een busschroef of een plastic drukknop. Wij kunnen u een plano model leveren dat u kunt opmaken. U kunt een draaischijf op veel manieren toepassen, iedere afmeting en oplage is bespreekbaar. Ook het verpakken en verzenden doen wij graag voor u.
 
draaischijf.png

Draaischijf op maat

Op het moment dat u heel veel informatie kwijt wilt kunt u kiezen voor een waaier, een variant op de draaischijf. U kent allemaal de kleurenwaaier van de schilder en bouwmarkt. Deze waaier, maar dan met uw eigen product, dienst of andere informatie. Een waaier bestaat uit meerdere delen die bijeen worden gehouden door een holniet ringetje. Op het moment dat de waaier is ingeklapt is het een compact product, dat makkelijk mee te nemen is. Dat maakt het voor uw doelgroep aantrekkelijk om een waaier mee te nemen en op een later moment nog te bekijken. Dat is uitermate geschikt voor informatie waarbij meerdere mensen invloed hebben op de beslissing. Als u de waaier uitklapt is het een imposante informatiedrager. 

draaischijf

Inspiratie draaischijven

Het formaat, de dikte, het soort materiaal en de toepassingen zijn oneindig. Wij zetten uw idee graag om in een tastbaar product waar u en uw klanten veel gebruiksgemak en plezier aan kunnen beleven.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze stapelkubussen, kubussen en pop-up kaarten om inspiratie op te doen.
bottom of page