top of page

Luxe sieraden verpakkingen voor jouw sieraden

Een sieraden doosje wordt vaak gebruikt als verkoopverpakking. Bij Winnubst maken wij sieradenverpakkingen met een luxe uitstraling door de foliedruk die erop komt. Wij hebben standaard sieraden verpakkingen ontwikkeld waarmee je jouw product perfect kunt tonen. De dozen zijn er in verschillende maten, kleuren en diktes en super eenvoudig te personaliseren door jouw eigen logo erop te drukken.

La Parfumista

Sieradendoosjes bedrukken met een logo

Redken sieradendoos
Wil jij je sieraden verpakking laten bedrukken met een logo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het is een heel eenvoudig en daarom goedkoop proces om de doosjes te bedrukken met een logo. De sieraden doosjes worden bedrukt doormiddel van folie. Folie is in allerlei verschillende kleuren mogelijk en zorgt voor enorm veel detail en een super luxe uitstraling.

De sieraden verpakkingen worden bedrukt doormiddel van foliedruk, een ander woord hiervoor is hot stamp. De cliché/stempel wordt verwarmd en in het sieraden doosje gedrukt, waarbij er een laagje gekleurde folie tussen de stempel en het doosje wordt geplaatst. De vorm van de cliché wordt doormidden van diepdruk in reliëf in het doosjes gedrukt.

Deze techniek is erg geschikt voor het bedrukken van allerlei verschillende metallic kleuren, denk hierbij bijvoorbeeld aan goud en zilver. Het gebruiken van deze techniek voor sieradendoosjes heeft ook beperkingen, zoals: hele grote oppervlaktes (valt op te lossen door het in meerdere runs te doen) of super gedetailleerde producties.

Luxe sieradendozen op maat

Winnubst is specialist in het maken van dozen op maat, vandaar dat we al jaren verpakkingsdozen voor Heineken, Jägermeister, 7UP, G-Star en Colgate maken.

Van een luxe sieradendoos kan jij een luxe siearaden doos maken in jouw eigen stijl. Wij bedrukken jouw luxe sieradenverapkkingen op maat!

Lancôme sieradendoos

Inspiratie luxe dozen

Wij stansen, snijden en cacheren een kartonnen doos en maken er een luxe doos van. Luxe dozen met een speciaal interieur, bedrukking of maat? Download ons inspiratie magazine en doe inspiratie op!
Boccia_image17.jpeg
image00010.jpeg
Kérastase_image12.jpeg
bottom of page