top of page

Niets is te gek, bijna alles kan!

Heeft u een idee, een product of wens. Wij luisteren, sparren, denken mee en maken een model. Zoals Ronald zegt: “wij maken een schoon model, dat de klant lekker vuil kan maken.” Want we laten de grafische vormgeving graag aan u over of besteden dit uit.


Verpakking op maat

Niets is te gek en bijna alles kan. Ronald is al meer dan twintig jaar actief bij Winnubst Grafische Afwerking. Hij heeft zich ontwikkeld in het bedenken van klantoplossingen en het maken van modellen. Hij kan in een paar minuten een 3D-model vertalen in een platvlak, weet wat kan, wat nodig is voor een top product. Hij vindt het heerlijk om samen met u ideeën uit te werken. “Wij maken een tastbaar product om uw product mooi te etaleren, de verpakking is alles!”

Want na het model volgt de uiteindelijke productie. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren, daar werken wij met zijn alle iedere dag hard aan. Alleen als u tevreden bent, zijn wij het ook. Bij elkaar hebben we meer dan 75 jaar grafisch ervaring om u te helpen. Samen maken we er iets moois van.

Verpakkingen op maat

Ronald komt graag bij u langs (075 6142525) maar u bent ook altijd welkom om de Pieter Lieftinckweg 28 in Zaandam. Daar hebben wij een showroom vol inspiratie en alle modellen bij de hand. Trek in een heerlijke bak koffie? Wij zien u graag!

Comments


bottom of page