Een backcard als promotiemateriaal

Een backcard is het ideale promotiemateriaal om extra aandacht te genereren voor jouw nieuwe boek, nieuwe schoenen of een ander product.


Wat is een backcard?

Een backcard is een omgekeerde showcard. De mogelijkheid bij een backcard is dat jouw product op de backcard geplaatst kan worden, in tegenstelling tot een showcard. Bij een backcard is ook extra uitleg mogelijk naast het product zoals bij het voorbeeld te zien is.


De backcard is ideaal om op de toonbank bij de retailers te plaatsen om zo jouw verkoop te verhogen. Geef jouw product een exclusievere uitstraling met een backcard!


Benieuwd naar meer backcards? Bekijk ze allemaal en doe inspiratie op.


Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze folderbakjes, pop-up kaarten en showcards om inspiratie op te doen!

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • b-facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Op zoek naar een verpakking voor jouw webshop? Neem eens een kijkje bij ons label: Jouw Webshopverpakking.

Winnubst Grafische Afwerking 2021 © | Design by: Maxime Winnubst