top of page

Bestel jouw bierverpakking met glas!

Bij een lekker speciaalbiertje hoort natuurlijk een mooi bierglas. Bij Winnubst maken wij duurzame bierverpakkingen met een prominente plek voor jouw bierglas. Ideaal als geschenkverpakking!

Waarom een bierverpakking met glas?

Met een bierglas wordt jouw verpakking nog leuker om weg te geven als cadeau. Een bierverpakking met glas zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling.

Onze bierverpakkingen worden gemaakt van duurzaam en stevig golfkarton. Wij vinden het belangrijk dat jouw biertjes en glas op de juiste manier verpakt worden, zodat de verpakking met inhoud onbeschadigd aankomt bij de ontvanger.Bierverpakking op maat gemaakt

Onze bierverpakking met glas beschikt over verschillende ramen waardoor je zowel de biertjes als het glas kunt zien. Deze ramen worden zo vormgegeven dat jouw bierglas duidelijk zichtbaar is. Wij denken graag met je mee over het ontwerp, alles kan, niks is te gek!

Als het ontwerp en het model voor de verpakking naar wens is, cacheren en stansen wij jouw verpakking. Ons team gaat altijd zorgvuldig te werk en staat klaar om jouw bierverpakking met glas te maken!


Ben jij geïnteresseerd in een bierverpakking met jouw eigen bierglas en wil je meer hierover weten? Neem dan gerust contact met ons op via info@winnubstbv.nl of 075 614 2525.


Heeft jouw speciaalbier geen eigen bierglas, maar wil jij toch een gave verpakking? Bekijk dan onze bierverpakking pagina voor alle andere mogelijkheden.

Comments


bottom of page