top of page

Breng jouw boek onder de aandacht!

Op zoek naar een manier om je boek te promoten? Dan ben je bij Winnubst aan het juiste adres! Van een backcard tot een vloerdisplay, wij brengen jouw boek onder de aandacht. In deze blog lichten wij graag een aantal mogelijkheden toe.


Informatief met een backcard Een backcard is een omgekeerde showcard waar je jouw boeken op kan plaatsen. Onze backcard is van hoge kwaliteit omdat het wordt gemaakt van stevig karton. Het is ideaal voor op de toonbank of in de winkel.


Met een boek blow-up val je extra op!

Een boek blow up is een vergrootte versie van jouw originele boek en zorgt ervoor dat klanten het boek niet over het hoofd kunnen zien in de winkel. Geef je boek een boost met een vloerdisplay Met een vloerdisplay krijgen jouw boeken een unieke plek in de winkel en door zijn grootte breng je het boek extra onder de aandacht. Kies je voor een vloerdisplay? Bedenk dan goed waar je de display wilt positioneren in de winkel.


Een boekendisplay of toonbankdisplay

Met een toonbankdisplay presenteer je jouw boeken op een aantrekkelijke manier. Onze displays zijn zorgvuldig afgewerkt en zo ontwikkeld dat ze, tijdens het gebruik ervan, hun kwaliteit en uitstraling lang behouden. Bij Winnubst denken wij graag mee hoe we jouw product extra kunnen laten opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een opvallend ontwerp, het gebruik van een wobbler of een flyerbakje.


Benieuwd hoe wij jouw promotiemateriaal maken? Of wil je samen brainstormen? Kom gezellig een kijkje nemen op ons Kantoor in Zaandam, stuur mail naar info@winnubstbv.nl of bel ons 075- 6142525.

Comments


bottom of page