top of page

De betekenis van cacheren

Cacheren is het op- en tegenplakken van drukwerk op een oppervlakte van karton of kunststof. Het zorgt voor dikte en stevigheid van het drukwerk en wordt daarmee ideaal voor nabewerking. Denk hierbij aan bewerkingen als stansen of het snijden van drukwerk. ​


Cacheren van drukwerk

Hoe dikker het karton, hoe makkelijker en mooier er gecacheerd kan worden. Er kan gedrukt worden op bijvoorbeeld 130 gram en 170 gram. Daarnaast kan er gekozen worden uit een UV lak of glanslaminaat om jouw product een extra bijzondere uitstraling te geven. Er zijn bovendien verschillende soorten kartonsoorten om te cacheren, zo is er bijvoorbeeld grijsbord, minigolf, EE golf en nog veel meer soorten.


Cacheren van winkeldisplays

Door herkenbare en opvallende winkeldisplays te gebruiken, kan de klant niet meer om jouw product heen en zal deze eerder herkend worden. Dankzij cacheren wordt jouw winkeldisplay dikker en steviger, waardoor deze van betere kwaliteit is.


Steeds meer Point of Sale materiaal

Of het nu een toonbankdisplays, een schapstopper, een pop-up kaart, een vloerdisplay of iets anders is. Wil jij meer weten over het cacheren van winkeldisplays? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie! Na het cacheren wordt altijd de handeling stansen gedaan.

bottom of page