top of page

Een schuifkaart maakt nieuwsgierig

Ben je benieuwd naar wat een schuifkaart is en wat je hiermee kan? Of wil je weten waarom een schuifkaart het perfecte pos-materiaal is voor jou? In deze blog vertellen wij alles over schuifkaarten van karton!Schuifkaarten op maat

Een schuifkaart is een wisselbeeldkaart die opent door aan het lipje te trekken. Bij

het openschuiven van de kaart komt er een boodschap of nieuwe afbeelding tevoorschijn. Dit zorgt voor een verrassingseffect en geeft de kaart een ‘nieuwe’ uitstraling.

Een schuifkaart kan voor allerlei verschillende doeleinden worden ingezet. Het kan bijvoorbeeld dienen als promotiemateriaal, gebruikt worden al geboortekaartje of voor de lancering van een nieuw product.


Lamellen- & driedelige schuifkaart


Wil je het verrassingseffect nog groter maken? Kies dan voor de lamellen schuifkaart. Dit is een schuifkaart waarbij twee verschillende vlakken verschuiven. Of maak het moment extra bijzonder met de driedelige schuifkaart. Daarbij komen er maarliefst twee vlakken tevoorschijn wanneer je aan het lipje trekt. Hoe gaaf is dat?!


Al onze schuifkaarten worden gemaakt van sulfaat karton. Dit is tweezijdig gestreken karton dat aan beide zijden is gecoat. Sulfaat karton is extra stevig, zorgt ervoor dat de kaart glad aanvoelt en maakt de kaart makkelijk uitschuifbaar. Zo is de kwaliteit van jouw schuifkaart optimaal en wordt dit het perfecte middel voor jouw boodschap of promotiedoeleind!


Ben je geïnteresseerd in een schuifkaart? Wij helpen jou graag verder! Neem gerust contact met ons op.

댓글


bottom of page