top of page

Een uniek geboortekaartje op maat!



Verwacht jij binnenkort een wondertje? En wil je dit op een originele manier communiceren naar familie en vrienden? Dan ben je bij Winnubst aan het juiste adres!


Momenteel is er een groot aanbod aan geboortekaartjes. Dit kan het kiezen van het juiste geboortekaartje erg lastig maken. Helemaal als je op zoek bent naar iets opvallends en origineels. Waar moet je beginnen? En welke stijl past het beste bij jou?



2- en 3D geboortekaartjes in een originele vorm

Bij Winnubst helpen we jou graag met het maken van het perfecte geboortekaartje op maat. Wij ontwerpen 2- en 3D kaarten in unieke vormen. Wil je bijvoorbeeld een geboortekaartje van een dier? Of toch liever een auto? Jij bepaalt, van de stijl tot de vorm. En mocht je iets extra’s willen, dan is een 3D geboortekaart misschien iets voor jou. Met het 3D geboortekaartje creëer je een bijzondere beleving voor jouw vrienden en familie. De 3D kaart is namelijk een uitdruk kaart die plat wordt geleverd, waardoor er gepuzzeld kan worden. Daarnaast wordt de geboortekaart gemaakt van extra dik en stevig materiaal en kan het onbezorgd op de post gedaan worden. En als

de 3D kaart eenmaal in huis staat is het een echte eyecatcher!



Zorgeloos, van het ontwerp tot de levering


Gedurende de zwangerschap heb je al zorgen genoeg. En dat begrijpen we bij Winnubst maar al te goed. Daarom sturen wij altijd een proefdruk, zodat je kunt kijken of alles naar wens is. Ook kun je ervoor kiezen om de geboortekaartjes door ons te laten verzenden naar jouw familie en vrienden. Zo hoef je na de geboorte in ieder geval niet meer naar de brievenbus!


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@winnubstbv.nl of 075- 6142525.






bottom of page