top of page

Even voorstellen: onze nieuwste medewerkers

Sinds kort hebben wij een aantal nieuwe medewerkers. Hieronder stellen we ze graag aan jullie voor:


Winnubst logo

Jaap - Jaap werkt sinds 1 oktober 2018 op de maan-, woens- en vrijdagen bij Winnubst. Via de onderstaande tekst introduceert hij zich.

Al meer dan 20 jaar werk ik als klant met Winnubst samen. Het enthousiasme waarmee het team van Winnubst door vrijwel elke brandende hoepel heen springt om de projecten die ik ze aanbood voor elkaar te krijgen is iets wat me altijd enorm heeft aangesproken. Toen ik de kans kreeg om onderdeel van dit team te worden heb ik dat dan ook met beide handen aangegrepen. Ik merk nu hoe er met hart en ziel in een prettige sfeer met klanten en collega’s gewerkt wordt. Ik zal er intern projecten gaan begeleiden en ook een aanspreekpunt zijn voor de klanten. Ik hoop daarbij, met mijn 35 jaar ervaring als project manager in het grafische vak, mijn bijdrage te kunnen leveren aan nog heel veel mooie projecten die Winnubst mag realiseren, tot snel!

Jeroen -Jeroen is ook een bekende in de grafische sector, hij heeft voorheen gewerkt bij één van de oudste drukkerijen in Nederland, drukkerij Heijnis en Schipper. Jeroen is aangenomen voor zowel de chauffeursfunctie als voor het bedienen van de snijmachine. Daarnaast draait hij zijn hand niet om voor allerlei andere klusjes, Jeroen is een manusje van alles en staat overal voor open.

Maaike & Inge - We hebben nog twee nieuwe toppers, genaamd Maaike en Inge. Zij helpen ons een handje op de productievloer. Beiden zijn ze al begonnen, draaien lekker mee in het team en hebben het naar hun zin. Beide zijn flexibel in te zetten dus een goede aanwinst in tijden van drukte. Kortom, een flinke uitbereiding van het team, waar we heel blij mee zijn!


Comments


bottom of page