top of page

Hoe wordt jouw drankverpakking gemaakt?

Samen maken wij jouw unieke verpakking. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden. Allereerst wordt de maat van jouw verpakking bepaald. Ga jij voor een geschenkdoos 1-fles, 3-fles of 4-fles? Daaruit komt een passende stanstekening. In deze stanstekening wordt het ontwerp en de layout van het doosje gemaakt. Hierna wordt door middel van cacheren het ontwerp op het karton geplakt. Even later wordt de verpakking gestanst.

Ik wil een verpakking Jouw nieuwe bier, wijn of gin heeft een leuke verpakking nodig. Je zoekt het ontwerp, de kleuren en de materialen. Wel of geen bedrukkingen? Welke uitstraling wil jij aan jouw dranken meegeven? Een giftbox drankverpakking, een flesverpakking of blikverpakking? Keuzes tussen de vele mogelijkheden in materialen, kartonsoorten en bedrukking. Deze blog gaat door alle stappen van het maken van jouw unieke bierverpakking, wijnverpakking of andere drankverpakking.


Drukwerk Om het drukwerk te kunnen bepalen moet het stansmodel worden bepaald. Het gekozen stansmodel wordt opgestuurd en jouw ontwerp kan beginnen. Wij adviseren en denken mee met jouw unieke ontwerp. Jouw verpakking wordt op maat bedrukt door ons best gekozen materiaal. De verpakkingen worden full colour bedrukt (term: 4/0), wat een mooie uitstraling biedt. Cacheren Cacheren is het op- en/of tegenplakken van drukwerk op een oppervlakte van karton. Dit zorgt voor dikte en stevigheid van jouw doosje. Lees meer over cacheren in ons blog. Stansen Na het cacheren van jouw product is het klaar om door de stansmachine te gaan. Stansen is het uitsnijden van een speciale vorm in het karton. Met stansen is elke vorm en maat mogelijk die je maar kan bedenken. Het product gaat door de stansmachine. Hierdoor krijgt jouw verpakking een mooi formaat! Wij kunnen de verpakkingen uitbreken, opzetten en leveren.
Comments


bottom of page