top of page

Standaard versus Maatwerk


Als specialist in grafische afwerking zijn wij sterk in beide richtingen.Maatwerk

Daarnaast hebben wij alles in huis om je een maatwerkoplossing te bieden. We zien steeds vaker dat we al aan de voorkant betrokken raken om mee te denken over de productiemogelijkheden en de toepassing van materialen. Dit doen we door bijvoorbeeld een model of voorbeeld van het gewenste product te maken om te zien hoe het er in het echt uitziet. Deze wijze van meedenken en flexibiliteit zorgt ervoor dat we bijna alle vragen op het gebied van grafische afwerking aankunnen. En kunnen wij het niet, dan kijken we met je mee om een geschikte partner te vinden om het wel te realiseren.

Standaardproducten

Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een groot bestand aan standaardproducten. Deze producten, zoals folderbakjes, produceren we bijna op wekelijkse basis. Voor een grote variëteit aan producten hebben we de stansmessen al klaarliggen. Dit betekent dat we snel en goedkoop grote en kleine volumes kunnen draaien om onze opdrachtgevers snel te bedienen.

Als je meer wilt weten over onze standaardproducten, kijk dan eens op de volgende link: Standaardproducten. Wil je weten of er voor jouw product al een stansmes klaarligt? Stuur dan een e-mail aan info@winnubstbv.nl.Comments


bottom of page