top of page

Met een uitdrukbare Bestie komen kinderverhalen tot leven!

Het mooie aan ons vak zijn de initiatieven/bedrijven die we tegenkomen. Een goed voorbeeld hiervan is Mijn Besties. Door een uitdrukbare Bestie (kartonnen luisterkaart) op je telefoon te plaatsen en de app te openen komen kinderverhalen tot leven.


Winnubst X Mijn Besties

Wij mochten een bijdrage leveren aan de productie van deze voorleesvriendjes. Een project vol uitdagingen, want het plaatsen van een chip in een product was nieuw voor ons. Na verschillende testen en de nodige proefmodellen, kon het echte werk beginnen. De chips werden zorgvuldig op het karton geplakt, waar aan beide zijden een vel met het ontwerp overheen is geplaatst. Aan onze collega’s op de werkvloer de uitdaging om ervoor te zorgen dat elk verhaal aan het goede ontwerp werd gekoppeld. Tot slot werden de Besties met de bijbehorende uitdrukkaart in de juiste vorm gestanst en was deze klaar voor gebruik. Het leuke is dat kinderen hun Bestie zelf in elkaar kunnen zetten en op een smartphone kunnen plaatsen.


En wij kunnen nog veel meer!

Wist jij dat wij jouw boek, naast uitdrukbare luisterkaarten, op nog veel meer manieren onder de aandacht kunnen brengen? Zo kun je met een backcard (omgekeerde showcard) extra informatie kwijt over jouw boek. Valt je extra op met een boek blow-up. En krijgen jouw boeken een speciale en opvallende plek in de winkel met een vloer- of toonbankdisplay.


Benieuwd naar alle mogelijkheden? Of wil je weten wat wij voor jouw product kunnen betekenen? Kom gezellig een kijkje nemen op ons Kantoor in Zaandam, stuur mail naar info@winnubstbv.nl of bel ons 075- 6142525.

Comments


bottom of page