top of page

Product van de Week - Jägerdisplay

Ons verhaal achter het Point of Sale materiaal, met deze week in de spotlight:

De Jagerdisplay!


"Dankzij de grote Jägerdisplay kan de klant niet meer om ons product heen. "


Point of sale - specialsNaam Jägerdisplay

Categorie Vloerdisplays


Soort Point of Sale materiaal aanvraag Een vloerdisplay met drie hoekdragers en als extra een topkaart om de producten extra te laten opvallen.


Formaat 400 x 530 x 1220 mm

Hoeveelheid 120 stuks

Karton Minigolf beplakt GD210 vellen


Hoe de Jägerdisplay tot stand kwam​
1. Ontwerp Wij denken mee met jouw ontwerp en zorgen voor een origineel model. Samen komen wij tot een definitief ontwerp.  2. Productie en afwerking

Eerst wordt het minigolf beplakt met het drukwerk. De zijwanden en topkaart worden gestanst en gecacheerd. De twee zijwanden worden opgezet, het onderblok wordt verstevigd en de vier driehoekdragers worden gemonteerd. Vervolgens worden de trays gemonteerd. Tot slot wordt de topkaart dubbel geplakt.


3. Handling De jägerdisplay wordt netjes verpakt in een omdoos door ons. Tot slot verzonden wij de jagerdisplays en leverden het af bij het bedrijf!
Benieuwd naar meer vloerdisplays? Van een standaard pop-upkaart tot een doos met een prachtig uitgestanst interieur. Wij maken al jouw Point of Sale materiaal op maat.


Elk product is anders en vraagt om een specifieke verpakking. Welke uitstraling, materiaal, maat en interieur je ook wenst, wij kunnen elke uitdaging aan!  Bel of mail ons gerust voor jouw vloerdisplays op maat. Liever ander Point of Sale materiaal? Dat kan ook!


Kommentarer


bottom of page