top of page

Vacature: (afstudeer)stage procesoptimalisatie

Haal jij plezier uit het onderzoeken van processen en/of het uitpluizen van een bedrijf? Geloof je verder dat je een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes en de verdere groei van Winnubst Grafische Afwerking? Dan heten wij je graag welkom in ons team!


Point of Sale materiaal

Wat ga je doen?

Door jouw frisse blik als (afstudeer) stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van het proces van A tot Z. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Vind je het leuk om processen te analyseren en te verbeteren? Zie jij het als een uitdaging om veel verantwoordelijkheid te krijgen? Kun je daarnaast met je enthousiasme de medewerkers overtuigen van het nut van jouw bevindingen? En ben je in staat deze bevindingen te implementeren? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je haalt plezier uit het onderzoeken van processen, zowel op finance gebied als op een efficiëntie niveau. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

 • hbo-student Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, MER of Small Business

 • zelfstandig;

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • proactief en creatief;

 • ervaring met Exact is een pré;

 • enthousiast, initiatiefrijk en niet bang om vragen te stellen.


Wat kun je verwachten?

Als stagiair bij Winnubst Grafische Afwerking maak je deel uit van een ambitieuze organisatie die zich richt op de ontwikkeling en verkoop van promotiemiddelen, POS-producten en afwerking van reclamemateriaal/acties. Onze klanten zitten vooral in de creatieve hoek van reclame en marketing B2C, denk aan bijzondere merken als L’Oréal en Heineken. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om onze positie in de markt te laten groeien. Om die positie verder te ontwikkelen zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Je moet bij ons je handen uit de mouwen steken, maar gelukkig doe je dat niet alleen. Samen zorgen we voor een uitdagende en vooral leerzame periode en besteden we veel tijd aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij jou naast deze dynamische omgeving?

 • Een inhoudelijk interessante en dynamische werkplek. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!

 • Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden en opdrachten die je kunt gaan uitvoeren.

 • Een enthousiast en gedreven team dat graag kennis met jou wil maken.

 • Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn.

 • Mogelijkheid om na de stage aan te blijven.

 • Je kunt veel van je creativiteit kwijt en mag werken voor grote en bijzondere merken.

Met wie kun je contact opnemen om kennis te maken?

Tom Winnubst, Business Development bij Winnubst Grafische Afwerking.

Telefoon: 06-11292772

Wat is de locatie?

Zaandam, onder de rook van Amsterdam en dichtbij de A8, A10 en A7.


Comentarios


bottom of page