top of page

Vacature Stanser

Kom jij je bed uit voor een doosje?

Wij zoeken een nieuwe collega!

Wij zijn op zoek een enthousiaste medewerker die ons kan helpen in de productie als stanser.

Wij maken alles van papier en karton. Wij stansen, snijden, plakken en verpakken. Kijk voor een goed beeld op onze site: https://www.winnubstbv.nl/


Wat ga je doen?

Als stanser ben je verantwoordelijk voor het stellen van de stansmachines en het stansen van het karton tot de mooiste displays en dozen. Je streeft altijd de beste kwaliteit na en doet regelmatig kwaliteit checks.

Daarnaast bestaat het werk uit het uitbreken van het gestanste karton, het eventueel voorsnijden op de snijmachine en de verdere verwerking van de orders.


Wat vragen wij?

Belangrijk is dat je handig bent met je handen, minimaal 17 jaar en lekker kunt buffelen, want er wordt hard gewerkt. Wij zijn een familiebedrijf in Zaandam met een vaste groep van super gezellige collega’s. Geen ervaring? Wij leren jou graag de kneepjes van het grafische vak.


Ben je enthousiast, stuur dan een mailtje met je CV. Heb je geen CV, dan volstaat jouw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en kort waarom en wanneer je voor ons wilt komen werken. Stuur dit naar info@winnubstbv.nl. Wij bellen jou voor een gesprek!

Locatie Zaandam, onder de rook van Amsterdam en dicht bij de A8, A10 en A7.Comments


bottom of page