top of page

Val op met jouw bedrukte maaltijd sleeve op maat!

Wanneer je een maaltijd bezorgt bij jouw klanten wil je natuurlijk dat deze netjes wordt geleverd. Bij Winnubst maken wij de tofste maaltijd sleeves op maat, die ervoor zorgen dat jouw maaltijd altijd netjes op zijn plek blijft zitten! In deze blog lees je alles wat je wilt weten over maaltijd sleeves.

Waarom een sleeve?

Een sleeve is een kartonnen omhulsel dat om jouw product verpakking kan worden geschoven. Met een maaltijdsleeve blijft jouw maaltijd niet alleen beter op zijn plek zitten, maar heb je ook nog ruimte om jouw klanten te verrassen met een leuke boodschap. Of dit nu gaat om een foto van de maaltijd, een pakkende boodschap, of informatie over ingrediënten, bij Winnubst kan het allemaal! Ook hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom worden al onze sleeves gemaakt van extra stevig vouwkarton.


Waarom een sleeve van Winnubst?

Wij zijn specialist in het maken van sleeves. Zo maken wij al jaren de tofste sleeves voor Pickwick, L’Or en vele andere merken. En met onze nieuwe vouwplakmachine kunnen we nu naast kleine, ook razendsnel grote orders verwerken. Zo staan jouw maaltijd sleeves al binnen twee tot vier weken na de order voor je klaar!


Meer weten over sleeves op maat? Neem gerust contact met ons op via info@winnubstbv.nl of 075-6142525.


Comments


bottom of page