top of page

Bedrukte verzenddozen op maat zijn een feest om te ontvangen

Het versturen van producten in een goede verzendverpakking is belangrijk.

Het moet een feestje zijn om een pakket te ontvangen, nog leuker als het product dat je besteld hebt heel aankomt en voldoet aan de verwachting. Geweldig als de klant hierdoor nogmaals terugkomt om opnieuw uw product te bestellen.


verzenddozen op maat

Standaard bruine golfkartonnen dozen zijn meestal niet precies de goede maat om uw product in te verpakken en verzenden. De kans dat het product beschadigd is aanwezig. De klant teleurgesteld en u zit met herstelkosten. Om dit te voorkomen hebben wij de perfecte oplossing.


Wij maken namelijk al jaren dozen op maat. Een feestje wordt het ontvangen van een pakket met bijvoorbeeld een klepdoos, deze dozen kunnen heel mooi eenzijdig of tweezijdig bedrukt worden. In onze klepdozen komt uw product mooi aan bij de

verzenddozen op maat

klant. Bovendien heeft de bedrukking op de buitenzijde een extra attentiewaarde.


Wij hebben van deze klepdozen stansmessen voor meer dan 100 verschillende maten. Is er geen geschikt stansmes dan zorgen wij ervoor dat deze gemaakt wordt.

Als u meerdere producten in de doos wilt verzenden, is het belangrijk dat deze in de doos worden gefixeerd. Hiervoor maken wij interieurs op maat van karton of schuim. Geheel naar uw wensen.

Bij Winnubst kunt u terecht voor van alles van karton. Bel of mail 075-614 2525, info@winnubstbv.nl. Of kom langs op de Pieter Lieftinckweg te Zaandam voor vrijblijvende informatie en een kopje verse koffie.

Comentarios


bottom of page