Wat is een toonbankdisplay

Een toonbankdisplay is een display die op de toonbank van een winkel staat. Een toonbankdisplay is een vorm van Point of Sale materiaal. Door een toonbankdisplay te plaatsen in een winkel, genereer je meer aandacht voor jouw product en genereer je meer omzet!


Waarom een toonbankdisplay

Een toonbankdisplay is een display die je op bij de toonbank plaatst in een winkel. De toonbankdisplay staat vaak naast het kassa en zorgt voor meer impulsaankopen van producten. Door de toonbankdisplay zal een consument jouw product niet meer over het hoofd zien en verhoogt dit jouw omzet op korte termijn. Op de toonbankdisplay kan een extra boodschap toegevoegd worden. Bij een toonbankdisplay gaat dit vaak om een speciale aanbieding of de introductie van een nieuwe productlijn. Hierdoor fungeert de toonbankdisplay ook als informatiedrager.Steeds meer Point of Sale materiaal

Of het nu een toonbankdisplays, een schapstopper, een pop-up kaart, een vloerdisplay of een andere winkeldisplay is. Wil jij meer weten over displays of andere Instore Communicatie? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • b-facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Op zoek naar een verpakking voor jouw webshop? Neem eens een kijkje bij ons label: Jouw Webshopverpakking.

Winnubst Grafische Afwerking 2021 © | Design by: Maxime Winnubst