top of page

Wat is een vloerdisplay

Een vloerdisplay is een display die op de grond wordt gezet in een winkel. Een vloerdisplay is een vorm van Point of Sale materiaal. Door een vloerdisplay te plaatsen in een winkel, genereer je meer aandacht voor jouw product.


Het succes van een vloerdisplay

Ee vloerdisplay staat vaak naast het schap en genereert meer aandacht door zijn grootte. Een consument zal hierdoor minder snel jouw product over het hoofd zien, hierdoor wordt jouw omzet verhoogt op korte termijn. Op de vloerdisplay is ruimte op een extra boodschap te plaatsen, waardoor dit de ideale display is voor de introductie van een nieuw product of een boost van een gouwe ouwe. Hierdoor fungeert de vloerdisplay ook als een grote informatiedrager.


Door herkenbare en opvallende winkeldisplays te gebruiken, kan de klant niet meer om jouw product heen en zal deze eerder herkend worden.Plaatsing van een vloerdisplay

Een opvallende vloerdisplay maken, is belangrijk, maar de plaatsing van de display misschien nog wel belangrijker: zet jij de display naast jouw product bij het schap, voor de kassa of juist dichtbij de uitgang? Dit hangt geheel af aan het doel wat jij verbind aan de display.


Steeds meer Point of Sale materiaal

Of het nu een toonbankdisplays, een schapstopper, een pop-up kaart, een vloerdisplay of iets anders is. Wil jij meer weten over displays of andere Instore Communicatie? Neem hier een kijkje voor meer informatie.

Comments


bottom of page