top of page

Wat zijn toonbankdisplays?

Toonbandisplays zijn displays die op de toonbank van een winkel staat. Een toonbankdisplay is een vorm van Point of Sale materiaal. Door toonbankdisplays te plaatsen in een winkel, genereer je meer aandacht voor jouw product en genereer je meer omzet!


Waarom toonbankdisplays?

Toonbankdisplays zijn displays die je op bij de toonbank plaatst in een winkel. De toonbankdisplays staan vaak naast de kassa en zorgen voor meer impulsaankopen van producten. Door de toonbankdisplays zal een consument jouw product niet meer over het hoofd zien en verhoogt dit jouw omzet op korte termijn. Op de toonbankdisplays kan een extra boodschap toegevoegd worden. Bij toonbankdisplays gaat dit vaak om een speciale aanbieding of de introductie van een nieuwe productlijn. Hierdoor fungeren de toonbankdisplays ook als informatiedrager.Steeds meer Point of Sale materiaal

Of het nu een toonbankdisplays, een bierverpakking, een pop-up kaart, een vloerdisplay of een andere winkeldisplay is. Wil jij meer weten over displays of andere Instore Communicatie? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Comments


bottom of page