top of page

Ontdek de magie van een PR-box!

Wij geloven dat een mooie presentatie het verschil kan maken. Daarom maken wij op maat gemaakte PR-box van hoogwaardig karton om jouw merk een beter aanzicht te geven. Of het nou gaat om een productlancering, een evenement of simpelweg een influencer kennis laten maken met jouw product, wij maken jouw PR-box op maat, geheel naar wens.
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een PR-box?

Bij ons zit creativiteit in elk detail

Winnubst grafische afwerking is gepassioneerd over het maken van unieke ervaringen. Onze PR-boxen zijn niet zomaar verpakkingen, maar kunstwerken. We maken gebruik van de veelzijdigheid van het karton om creatieve vormen en designs te realiseren die jouw merkverhaal vertellen.
20231103_094308141_iOS.jpg

Laat ons jouw verhaal vertellen

Laat ons jouw verhaal vertellen met een PR-doos

Elk merk heeft zijn eigen verhaal, en wij helpen jou om dat verhaal te vertellen met onze brandboxen op maat. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Doe inspiratie op uit onze op maat gemaakte PR-boxen 

Alles is mogelijk

Bij Winnubst maken wij jouw promotiebox volledig op maat en geheel naar wens. Dit kan een promotiebox, influencerbox of brandbox worden in allerlei verschillende maten, vormen en kleuren. Samen maken we jouw product zichtbaar, hoe gek je het ook wil. 

761414d6-397e-4647-b1a7-56512bc0ecda (1).jpeg
Contactformulier
bottom of page