top of page

Retourneren

Wanneer het ontvangen product afwijkt van hetgeen u besteld heeft, het product defect is of op een andere manier niet naar uw wens is, neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing!
 
A.    Het product wijkt af van hetgeen ik besteld heb
Wanneer u constateert dat het gehele product dat u heeft ontvangen afwijkt van hetgeen u besteld hebt dan kunt u dit natuurlijk retourneren.
Neem direct nadat dit geconstateerd is contact met ons op via 075 614 2525, info@winnubstbv.nl of via de chat rechtsonder op de pagina.
Dit dient binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het betreffende product gedaan te worden.
Neem het product in geen geval in gebruik, alleen ongebruikte producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking.
 
Mochten er producten ontbreken of zijn er verkeerde producten toegezonden, neem dan contact met ons op zodat wij dit zo spoedig mogelijk kunnen oplossen.
 
Let op: Wij zijn niet verplicht het product te vervangen wanneer de afwijking te gering is om de vervanging te rechtvaardigen.
 
B.    Het product is defect
Een defect product mag kosteloos geretourneerd worden. Neem na constatering van het defect altijd contact met ons op via 075 614 2525, info@winnubstbv.nl of via de chat rechtsonder. Dan zoeken we samen naar een passende en snelle oplossing!
 
Let op: Bij alle reparaties buiten de garantie brengen wij handelingskosten in rekening. De hoogte van deze kosten staan beschreven in de
Terugbetaal & Kosten Policy.
 
C.    Het product is niet naar mijn wens
Is het product niet naar uw wens? Neem dan contact met ons op en wij zullen u een retourformulier toezenden. U kunt contact met ons opnemen via 075 614 2525, info@winnubstbv.nl of via de chat rechtsonder. 
 
Retourprocedure
De retourprocedure uitgelegd in slechts 3 stappen.
 
Stap 1:    
Neem contact met ons op via 075 614 2525, info@winnubstbv.nl of via de chat rechtsonder.
Vermeld hierbij het factuurnummer/offertenummer zodat wij u direct kunnen helpen.
Wij zullen hierbij een retourformulier toe sturen dat u in dient te vullen, hierdoor kunnen wij er bij ontvangst van goederen direct voor zorgen dat uw artikelen gecrediteerd of omgeruild worden.
 
Stap 2:
Kies het betreffende product en verpak deze zorgvuldig. Alle producten dienen geretourneerd te worden in een zgn. ‘omdoos’,
dit is de originele doos/verpakking om de fabrieksverpakking.
 
A.    Het product wijkt af van hetgeen ik besteld heb
Stuur het complete product zoals geleverd inclusief alle accessoires en toebehoren in de originele, ongeschonden fabrieksverpakking.
 
B.    Het product is defect
Stuur het complete product zoals geleverd inclusief alle accessoires en toebehoren.
 
C. Het product is niet naar mijn wens
Stuur het complete product zoals geleverd inclusief alle accessoires en toebehoren.
 
Stap 3:
Voeg het retourformulier dat u van ons heeft ontvangen toe zodat we weten om welke bestelling het gaat en stuur het product zorgvuldig ingepakt, zoals geleverd, retour naar:
 
Winnubst Grafische Afwerking BV
Afdeling Retouren t.a.v. Tom Winnubst
Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam (NL)
 
Let op: De verzender is verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport.
bottom of page