top of page
Maybelline schuifdoos Superstay Vinyl Ink

Verras met een schuifdoos

Op zoek naar een originele en opvallende manier om jouw product in te presenteren? Dan is een schuifdoos echt iets voor jou! Wij maken de tofste schuifdozen op maat. Verkrijgbaar in diverse maten en ontwerpen, gemakkelijk te verplaatsen. 

Waarom een schuifdoos?

Onze luxe kartonnen schuifdozen zijn de perfecte oplossing voor een unieke presentatie van jouw product. Door te kiezen voor een afwerking met golf- en/of vouwkarton krijgt jouw schuifdoos een super toffe uitstraling! En in combinatie met een golfkartonnen sleeve, wikkel of inlay/interieur wordt de schuifdoos ook nog eens super stevig. Een ander mogelijkheid is om de sleeve van de schuifdoos van vouwkarton te maken, wat zorgt voor
een unieke uitstraling.

Schuifdozen zijn meer dan geschikt voor zwaardere producten om dat ze de stevigheid hebben van het golfkarton. Door de full colour bedrukking heb jij alle mogelijkheden om de schuifdoos helemaal naar eigen wens te maken!
Jägermeister luxe schuifdozen
Schuifdoos voor Maybelline New York

Bedrukte schuifdozen op maat

Onze schuifdozen zijn de perfecte manier om uw producten professioneel te presenteren in uw winkel of om te verzenden naar uw klanten. Onze schuifdozen zijn op maat gemaakt, duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de schuifdozen helemaal naar uw eigen wensen te maken. Neem contact met ons op om uw eigen unieke schuifdoos te ontwerpen
en te laten produceren.

Point of Sale materiaal op maat

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. 
contactformulier - sieradenpagina
bottom of page