top of page

Het bedrukken van jouw wobblers

Een wobbler is de ideale promotiestrip op jouw product op te laten vallen in het schap bij de retailer. Een wobbler laat jouw product er uit springen. 

Wat is een wobbler?

Een wobbler is een eenvoudige en goedkope promotiestrip. Een wobbler wordt ook wel wiebelaar genoemd. Het is het ideale promotiemateriaal om op te vallen binnen de schappen van de retailer. Een wobbler is een flexibele transparante strip die aan het schap wordt geplaatst door middel van een klever. Aan het uiteinde van de strip wordt de uiting van het product geplaatst. 
DSC_7151.jpg
DSC_7092.jpg

Wobblers op maat

Een wobbler nodig voor de introductie van een nieuwe productlijn of andere promotie-uiting? Wij maken wobblers in verschillende vormen en maten. Wil je jouw wobbler extra laten opvallen? Of heb je nog geen idee hoe jij jouw wobbler vorm wil geven? Wij denken mee voor de mogelijkheden. 

Wist je dat...​

  • Een wobbler ook wel een wiebelaar, schapstopper of promotiestrip wordt genoemd.
  • Winnubst bedrukt wobblers in verschillende soorten en maten, snel en persoonlijk!
  • Een wobbler ervoor zorgt dat jouw product opvalt in de schappen van de retailer.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze showcards, pop-up kaarten en folderbakjes om inspiratie op te doen.
bottom of page