top of page
8641A96B-E592-4300-81E7-A0F7004C759F_edited.jpg

Autolockdozen voor
snelheid en gemak

Een autolock of lockbottom doos is ideaal om te gebruiken voor een snelle verwerking.  Het zijn vouwdoosjes waarbij de bodem automatisch wordt uitgevouwen en vergrendeld is.
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen
Lockbottom verpakking

Waarom een vouwdoos met autolock bodem?

De constructie van een autolock doos zorgt voor een stevige bodem die binnen een paar seconden op te zetten is en geen enkele moeite kost. Lockbottom of autolock doosjes worden ook langsnaad geplakt (ook wel vouwplakken genoemd). Dit zorgt voor een stevige bodem en hierdoor is het uitermate geschikt voor wijnverpakkingen, bierverpakkingen of andere langsnaaddoosjes.

Lockbottom dozen op maat

Winnubst is specialist in het maken van dozen met lockbottom op maat, vandaar dat we al jaren verpakkingsdozen voor Heineken, Yoni, Jägermeister en vele andere maken.

Van een autolock doos kan jij een verpakking maken in jouw eigen stijl. Wij bedrukken jouw luxe autolock doosjes op maat!

Lockbottom verpakking

Wij stansen, snijden, cacheren en vouwplakken een kartonnen doos en maken er een luxe doos van. Luxe dozen met een speciaal interieur, bedrukking of maat? Download ons inspiratie magazine en doe inspiratie op!

Inspiratie autolock dozen

image00002.jpeg
CABCBD6E-3669-4E89-9DDC-F811B96DD87A_1_105_c (1).jpg
DD9DA549-363A-4DA3-A1BD-E262FBF987FA_1_105_c.jpg
Contactformulier

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 38 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze schuifkaarten, shelf displays en plafondhangers om inspiratie op te doen.


 
bottom of page