top of page
Nivea_image2 (4).jpeg

Maak jouw doos extra speciaal met
een inlay op maat

Een kartonnen magneetdoos met inlay of interieur zorgt ervoor dat het product erg mooi in de verpakking komt te liggen.  Winnubst is specialist in het maken van luxe inlays op maat.

Waarom een doos met een inlay?

Een doos met een inlay geeft het product direct een bijzondere en luxe uitstraling, waarmee jouw klant de doos met een positieve eerste indruk in ontvangst neemt. Hij ontvangt jouw producten precies zoals de bedoeling was en mooi gefixeerd in de doos. Een inlay moet altijd exact op maat gemaakt worden omdat alle producten altijd anders zijn! 

Een ander bijkomdend voordeel van een inlay is dat het er voor zorgt dat de producten zonder schade aankomen bij de klant. Dit omdat ze stevig in de doos zitten en dus niet bewegen door de doos heen. Verder is het een ideale manier om nog meer informatie kwijt te kunnen over de producten zelf!

Stap 7 - Handelingen .jpg
Roze doos open

Doos met inlay bestellen

Winnubst is specialist in het maken van dozen op maat, vandaar dat we al jaren dozen met inlays mogen maken voor Lancôme, La Parfumista, L'oreal, Maybelline en vele andere.

Bestel de dozen met inlay in grote of kleine oplages. Alles is mogelijk. Heb je nog vragen over het ontwerpen of hulp nodig bij het bedenken van ideeën van de inlay van karton, dan helpen wij hier graag bij!

Inspiratie voor dozen met een inlay

Wij stansen, snijden en cacheren een kartonnen doos en maken er een luxe doos van. Luxe dozen met een speciaal interieur, bedrukking of maat? Download ons inspiratie magazine en doe inspiratie op!
Batu_Kombucha_image1 (1).jpeg
Glenfiddich_image5.jpeg
Redken_image10.jpeg
bottom of page