Redken verzenddoos

Maak jouw product extra speciaal met
een luxe magneetdoos

Een kartonnen magneetdoos is de ideale luxe verpakking. Een grote luxe magneetdoos tot een kleine verzenddoos. Winnubst is specialist in het maken van luxe dozen op maat.

Lancôme magneetdoos

Waarom een luxe magneetdoos?

Een magneetdoos met foliedruk geeft het product direct een bijzondere uitstraling, waarmee jouw klant de doos met een positieve eerste indruk in ontvangst neemt. Wij hebben standaard magneetdozen ontwikkeld waarmee je jouw product kunt verzenden. Deze dozen zijn er in verschillende maten, kleuren en diktes. Wij leveren blanco dozen, maar je kunt ook bij ons terecht voor een bedrukte magneetdoos. 

Foliedrukken van magneetdozen

Winnubst is specialist in het maken van dozen op maat, vandaar dat we al jaren magneetdozen maken voor Lancôme, La Parfumista, L'oreal, Maybelline en vele andere.

Het foliedrukken van een doos kan in alle kleuren, groottes, details en op zowel de voor, achter als binnenzijde! Hierdoor is het ook geschikt voor sieradenverpakkingen.

La Parfumiste
Lancôme magneetdoos

Een luxe magneetdoos met interieur op maat

Om ervoor te zorgen dat producten netjes in de magneetdoos blijven liggen wordt vaak gebruikt gemaakt van een inlay of interieur van karton. De inlay voor in de doos wordt helemaal op maat gemaakt. Een inlay kan op allerlei manieren, soorten, maten en speciale manieren gemaakt worden. Bekijk hier de dozen met inlay pagina voor meer inspiratie.

Het meest ideale is als wij de producten ontvangen, zodat wij een blanco model op maat kunnen maken! Dan kan jij meteen bekijken of het exact is wat je zou willen en kunnen wij hem bedrukken met jouw eigen opmaak.

Inspiratie luxe magneetdozen

Wij stansen, snijden en cacheren een kartonnen doos en maken er een luxe doos van. Luxe dozen met een speciaal interieur, bedrukking of maat? Download ons inspiratie magazine en doe inspiratie op!
Redken_image6.jpeg
Redken_image3.jpeg
Redken_image10.jpeg