Val op met jouw
unieke drankverpakking

Met jouw speciale drankverpakking val je extra op! Wij bedrukken jouw drankverpakking op maat.
Baxbier_Brewery_image3.jpg
Met jouw speciale drankverpakking val je extra op!
Wij zijn de ideale partner om samen met jouw deze bedrukte kartonnen drankverpakking te maken. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden.
Jägermeister drankverpakking
Jägermeister drank doos

Kartonnen drankverpakking

Jouw drankje verdient een unieke verpakking. Met een drankverpakking wordt extra waarde gecreëerd. Dankzij een verpakking wordt jouw drankje beschermt, krijgt het een nog luxere uitstraling en wordt het een extra cadeau om te kopen of weg te geven. 
image00002 (2).jpeg

Giftbox drankverpakking

Een giftbox is leuk om te krijgen en te geven.  Ontwerp een unieke en opvallende drankverpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. Maak van jouw giftbox verpakking een uniek cadeau.
Ja6 (2).jpeg
Ja11_edited.jpg
Ja2 (1).jpeg

Drank verpakking

Zijn jouw klanten al een echte fan geworden van jouw product? Verras je klanten met deze extra grote verpakking met jouw eigen unieke en opvallende design. 
Damrak_iamge2.jpeg
Damrak_image3.jpeg

Drankverpakkingen met glas

Een drankverpakking kan ook in combinatie met jouw unieke glas in een giftbox verpakking.  Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Glenfiddich drankverpakking
Glenfiddic
Glenfiddich_image9.jpeg

Drankverpakkingen
op maat

Welke uitstraling wil jij aan jouw drank meegeven? Alles is mogelijk. Kies uit een van onze vele kartonsoorten en verpakkingen. Wij denken mee en samen komen wij tot jouw drankverpakking! 
Gin drankverpakking
Atopia drankverpakking
Bols_image6.jpeg

Point of Sale materiaal op maat

Liever ander Point of Sale materiaal van karton? Van een shelf display, plafondhangers tot een gezellige tafelkaart. Bekijk ander Point of Sale materiaal bij ons assortiment en doe inspiratie op.
Onze levertijden zijn kort. Te bestellen vanaf kleine oplages. De verpakkingen zijn gemaakt van stevig karton. Wij werken altijd samen.
Bols_image5.jpg
Villa_Massa_Image1.heic