top of page

Drukwerk op maat

Waarom een verpakking op maat?

Een verpakking wordt gebruikt voor meerdere doeleinden. Zo is een verpakking nuttig ter bescherming van een product, zeker in de tijd waarin webshops de boventoon voeren en er per jaar zo’n 400 miljoen pakketten binnen Nederland worden verstuurd. Naast bescherming van producten is een verpakking ook nuttig voor de ruimtebesparing tijdens de opslag.
Ook zorgt een juiste verpakking ervoor dat uw product direct herkent wordt en zich onderscheidt van andere producten. Het design, het formaat en de vorm spelen een grote rol voor de verkoop dus het is van groot belang om dit tot in de puntjes verzorgd te hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos en om er zeker van te zijn dat de verpakking van uw product aansluit op de wens van uw doelgroep, het transport en de opslag kunt u terecht bij Winnubst bv. Lees hier meer over verpakkingen op maat.

 

Uniek drukwerk is écht uniek

Ons drukwerk is toegespitst op de behoeften van allerlei producten en branches. Voor het verpakken, promoten of verzenden van sieraden, dranken, cosmeticaproducten, elektronische onderdelen, medicinale producten, schrijfwaren of andere producten hebben wij een oplossing. Wij maken verpakkingen tot op de millimeter nauwkeurig en dankzij onze ruime ervaring kunnen we een grote diversiteit aan drukwerk leveren. Standaard groottes bestaan niet meer, voor unieke producten maken wij uniek drukwerk.

 

Drukwerk op maat

Wij maken zo veel verschillende bedrukte producten dat wij op elke vraag een oplossing hebben. We ontwerpen en produceren duizenden verpakkingen per jaar en daarnaast produceren we talloze promotionele producten. Van vloerdisplays en tafelkaarten tot kartonnen reclamezuilen en productdispensers. Alles wordt ontworpen in de huisstijl van uw organisatie of in de stijl van het product. Hiermee zorgen we voor een sterke boodschap die bij uw doelgroep opvalt én blijft hangen.

 

Kartonnen productverpakking op maat

Door het gebruik van hoogwaardig gerecycled karton en eigen productie zijn we niet afhankelijk van andere partijen. Wij kunnen elk kartonnen drukwerk leveren. Omdat wij het ontwerp zelf maken weten we zeker dat het ontwerp past op de gewenste verpakking. Met een unieke productverpakking weet u zeker dat uw product opvalt bij uw doelgroep. Aangezien alle soorten ontwerpen en drukwerk door ons gemaakt worden kunnen we verpakkingen maken die uniek, opvallend en functioneel zijn. Door het maatwerk op de millimeter te leveren voorkomen we dat er ‘loze ruimte’

Waarom kiezen voor het drukwerk van Winnubst?

Door uw drukwerk door ons te laten ontwerpen en produceren kiest u niet alleen voor een betrouwbare organisatie, maar veel belangrijker nog;  u kiest voor onze specialisten.
Winnubst is een familiebedrijf vol met medewerkers met een hart voor de zaak en een passie voor het vak. Wij hebben grote interesse in de wensen van onze klanten en zijn trots op de reeds gerealiseerde producten.
Wij zijn een middelgrote onderneming die de volledige productie in huis heeft en daarmee zorgt voor korte lijnen tussen de opdrachtgever, ontwerper en producent. Wij leveren kleine en grote aantallen drukwerk en doen dit al jaren voor vele branches.

 

Heeft u een vraag, wens of bent u specifiek op zoek naar een geschikte drukker voor grafische afwerking? Mail ons gerust en we nemen direct contact op. Bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar op 075 614 2525.

 

Wij hebben onder andere drukwerk geleverd voor producten van:

ABN AMRO, Heineken, L’Oréal, Beemster, Brand, Amstel, Bauerfeind, Wieckse, BIC, Nikon, Phone House, Calvin Klein, Vichy, Colgate, Jagermeister, Douwe Egberts, Viktor & Rolf, Matrix, Hilfiger Denim, Schiphol Plaza, Ziggo, De Telegraaf, Royal Club, Milner, Canon en vele anderen.

bottom of page