top of page

Kartonnen verpakking op maat

Verpakken is wat wij doen! Er zijn talloze manieren om een productverpakking te maken. Er zijn minstens zoveel producten te noemen die wij hebben verpakt. Zomaar een paar bijzondere producten die wij verpakt hebben: een zakje met kerstboomnaalden, een doosje met paaseitjes, hele kleine ordners, extreem grote snoeptrommels, een serie tubes of in folie gedrukte boeken. U heeft een mooi product en wij zorgen ervoor dat u een verpakking geleverd krijgt die qua uitstraling bij het product past. Dit kan een unieke bierverpakking zijn of een combinatie van producten dat u wilt verpakken. Ook voor een simpele papieren kraft wikkel, een kartonnen doos, knijpmap of een dubbelgolf exportdoos kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen al uw verpakkingen en geen formaat is te gek. Wij hebben zelfs ervaring met verpakkingen ter grootte van een volwassen persoon.

Een bijzonder verpakking maakt uniek!

Heeft u een gaaf product, maar geen idee hoe u dit kunt verpakken? Wij hebben de oplossing! Wij maken verpakkingen die naadloos aansluiten op uw product. Hierdoor vallen uw producten op in de schappen, op een cadeautafel of verrast u de ontvanger wanneer zijn pakket aankomt. In onze productiehal hebben we fantastische ideeën verwerkt tot prachtige ontwerpen.

Verpakkingen om te versturen

Wij weten hoe we uw product moeten verpakken en ontwerpen verpakkingen voor elke logistieke uitdaging. Heeft u een breekbare product of een inhoud die op de juiste plek moet blijven tijdens de transport? Wij maken verpakkingen voor elke logistieke uitdaging. Van een simpele kartonnen doos tot dubbele golf kartonnen dozen en in ieder formaat en aantal.

Zelf een verpakking ontwikkelen

Heeft u zelf al ideeën voor het ontwerp van een verpakking? Samen gaan we uw idee tot een mooie verpakking maken. De foto’s op de website zijn slechts een impressie en er zijn veel meer opties mogelijk. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, schroom dan niet om contact op te nemen via 075-614 2525 of mail naar info@winnubstbv.nl.

 

Meer bijzonder drukwerk?

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast tentkaarten en tafelkaarten maken we ook Tafelkaarten, Toonbank displays en Vloer displays.
bottom of page