top of page

Langsnaad dozen voor snelheid en gemak

Bij langsnaad plakken of vouwplakken wordt een zijde aan de verpakking vastgelijmd. Dit zorgt ervoor dat de zijdes mooi op elkaar aansluiten en geeft extra stevigheid aan de verpakking. Wij kunnen klepdozen, wijnverpakkingen, Amerikaanse vouwdozen, sleevesdozen met Zweedse bodem of dozen met lockbottom (autolock) plakken. 
Ontdek de mogelijkheden
Vink Whiskey drankverpakking
Disaronno vouwdoos

Waarom een langsnaad doos?

Langsnaad dozen zijn sterk, gemakkelijk te gebruiken en duurzaam. Ze kunnen ook worden aangepast aan specifieke verpakkingsbehoeften zoals op maat gemaakte bedrukking en/of speciale coatings. Daarnaast worden onze langsnaad dozen altijd gemaakt van gerecyclede materialen. Kies voor langsnaad dozen voor al uw verpakkingsbehoeften.

Aan de slag met
langsnaad plakken!

Bij aanvraag voor jouw bestelling maken wij een offerte voor jou op. Jij kiest hierbij een van de 10 soorten karton. Na overleg, gaan wij voor jou aan de slag! Lijmen, walsen en cacheren. Het product wordt gemaakt binnen de besproken tijdsperiode. Zit er tijdsdruk achter? Geen probleem! Wij houden van uitdagingen. Zelfs het transport nemen we voor jou uit handen. Van verpakken tot verzenden.
The Lucky cup langsnaad geplakt

Inspiratie

Laat je inspireren door de designs van andere klanten

Anchor 1
image00002.jpeg
CABCBD6E-3669-4E89-9DDC-F811B96DD87A_1_105_c (1).jpg
DD9DA549-363A-4DA3-A1BD-E262FBF987FA_1_105_c.jpg
bottom of page