top of page
CABCBD6E-3669-4E89-9DDC-F811B96DD87A_1_105_c_edited.jpg

Klepdoosje met
Zweedse sluiting

Een doosje met Zweedse bodem wordt vaak gebruikt voor een verkoopverpakking. De Zweedse sluiting wordt gesloten zonder dat er tape gebruikt hoeft te worden. Het zijn vouwdoosjes waarbij de bodem eenvoudig in elkaar kan worden gevouwen. Een doosje met een Zweedse bodem is een goedkopere oplossing ten opzichte van een autolock doosje.
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen
zweedse bodem

Waarom een doos met Zweedse bodem?

De constructie van een doos met Zweedse sluiting zorgt voor een stevige bodem die binnen een paar seconden op te zetten is en geen enkele moeite kost. Het is de goedkopere variant van een lockbottom of autolock doosje. De klepdozen worden langsnaad geplakt (ook wel vouwplakken genoemd), dit zorgt voor een stevige bodem en hierdoor is het uitermate geschikt voor wijnverpakkingenbierverpakkingen of andere langsnaaddoosjes.

Doosjes met Zweedse
bodem op maat!

Winnubst is specialist in het maken van dozen met zweedse sluiting op maat, vandaar dat we al jaren verpakkingsdozen voor Heineken, Yoni, Jägermeister en vele anderemaken.

Van een doosje met Zweedse bodem kan jij een verpakking maken in jouw eigen stijl. Wij bedrukken jouw luxe doosjes op maat!

Zweedse bodem op maat

Inspiratie voor doosjes met
een Zweedse sluiting

Wij stansensnijdencacheren en vouwplakken een kartonnen doos en maken er een luxe doos van. Luxe dozen met een speciaal interieur, bedrukking of maat? Download ons inspiratie magazine en doe inspiratie op!
Eiber_image1.jpeg
image00002.jpeg
BrouwerijAvereest_image1 (1).jpeg

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 38 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze koffers, pop-up kaarten en showcards om inspiratie op te doen.
Contactformulier
bottom of page