top of page
Teasy_Image3.jpeg

Maak jouw product specialer
met een luxe doos

Een kartonnen doos is het ideale Point of Sale materiaal om jouw product speciaal te verpakken. Van een grote luxe doos tot een kleine verzenddoos. Winnubst is specialist in het maken van luxe dozen op maat.

Teasy_Image3.jpeg

Een bedrukte doos geeft het product direct een bijzondere uitstraling, waarmee jouw klant de doos met een positieve eerste indruk in ontvangst neemt. Wij hebben standaard verzenddozen ontwikkeld waarmee je jouw product kunt verzenden. Deze dozen zijn er in verschillende maten, kleuren en diktes. Wij leveren blanco dozen, maar je kunt ook bij ons terecht voor een bedrukte verpakkingsdoos. 

Waarom een luxe doos?

Bestel luxe dozen

Luxe dozen op maat

Winnubst is specialist in het maken van dozen op maat, vandaar dat we al jaren verpakkingsdozen voor Heineken, Jägermeister, 7UP, G-Star en Colgate maken.

Van een luxe doos kan jij een luxe cadeauverpakking maken in jouw eigen stijl. Wij bedrukken jouw luxe cadeauverpakkingen op maat!

Contact ons
LaParfumista_image5.jpeg

Inspiratie luxe dozen

Wij stansen, snijden en cacheren een kartonnen doos en maken er een luxe doos van. Luxe dozen met een speciaal interieur, bedrukking of maat? Download ons inspiratie magazine en doe inspiratie op!
Contactformulir

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 38 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze schuifkaarten, shelf displays en plafondhangers om inspiratie op te doen.


 
bottom of page