top of page

Bedrukte gondeldoosjes in alle vormen en maten

Gondeldoosjes zijn doosjes met een bolvormige zijkant. Deze doosjes zijn ideaal voor het verpakken van bijvoorbeeld sieraden, stropdassen, cadeaubonnen
of kleine geschenken.
Gondeldoosjes op maat
Gondeldoosje van karton

Een bedrukt
gondeldoosje op maat!

Een gondeldoosje, ook wel stropdasdoosje genoemt, is een super toffe vouwdoos! Hij opent en sluit heel eenvoudig, met een leuk lint of strikje is jouw gondeldoosje een feest om te geven en om zelf te krijgen. Doordat wij al meer dan 36 jaar de gondeldoosjes maken kunnen wij altijd kijken of wij al bestaande stansmessen hebben! Dit scheelt enorm in de kosten! 
Verder kan je de stropdasdoosjes helemaal personaliseren naar eigen wens, dus met jouw logo, kleuren en eventueel geheel in jouw eigen formaat!

Verschillende mogelijkheden voor bedrukte stropdasdoosjes

Jouw webshop verpakking is specialist in het maken van stropdasdozen op maat, vandaar dat we al jaren verpakkingsdozen voor onder andere vanHaren en Nutricia maken. Omdat de gondeldoosjes op maat worden gemaakt is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een bedrukte gondeldoos met handvat of hanggat.

Wil je toch net een spannendere vouwdoos? Kijk dan eens op een van de volgende pagina's: autolock dozen, dozen met zweedse bodem of brievenbusdozen! 
Bedrukte gondeldoosjes
Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze 3D kaarten, shelf displays en plafondhangers om inspiratie op te doen.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

bottom of page