top of page
Batu_Kombucha_Great (1).jpg

Val op met jouw unieke wijndoos 

Met jouw speciale wijnverpakking val je extra op!
Wij bedrukken jouw wijndozen en wijnverpakkingen op maat. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden. 
Smid wijnverpakking 3_edited.jpg

Voor elke wijnsoort een wijnverpakking

Voor elke wijnsmaak, wijnfles en wijnmerk maakt Winnubst wijnverpakkingen op maat. Of het nu voor een bijzondere fles is of meerdere wijnflessen. Welke wijndoos van karton past bij jouw wijn?

Een stevige wijnverzenddoos

Ben jij opzoek naar een speciale wijnverzenddoos? De wijnverzenddoos wordt gemaakt van golfkarton en is daardoor ideaal voor het verzenden van meerdere wijnflessen. De kartonnen wijnverzenddoos is ideaal voor het verzenden van drie tot twaalf wijnflessen. Verras jou klanten met deze extra grote wijnverpakking met jouw eigen unieke en
opvallende design. 
De kartonnen wijnverzenddoos is geschikt voor meerdere flessen. Het golfkarton zorgt voor een stevige wijnverpakking en maakt het ideaal voor verzenden.
Wij bedrukken wijnverzenddozen op maat. 
605DC141-BC11-484E-BD7C-90FF62F19B16_1_105_c.jpg

Het succes van een wijndoos

Een wijndoos voor jouw wijn is ideaal voor een fles. Het ontwerp van de wijndoos kan naar wens gemaakt worden. Wij helpen jouw graag om jouw wijnverpakking extra op te laten vallen.
Wij maken jouw wijndoos van karton. Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke wijnmerk.
Vink_Whisky_image2 (3).jpg
Vink_Whisky_image3 (1).jpg
Vink_Whisky_image1 (2).jpg

Wijnverpakking voor een luxe uitstraling

Een luxere wijnverpakking nodig? Een luxe wijnverpakking is leuk om te krijgen en te geven. De luxe wijnverpakkingen worden bedrukt met een unieke en opvallende ontwerpen. De stevige kartonnen wijnverpakking is van hoge kwaliteit. Ontwerp een unieke en opvallende verpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. 
Wij maken kartonnen wijndozen. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Welke unieke verpakking past
bij jouw merk? 
WINNUBST_032021_38.jpg
Contactformulier
bottom of page