top of page

Kies voor een luxe uitstraling met foliedruk!


Wat is foliedrukken?

Foliedrukken is een druktechniek waarbij er brons-, zilver-, of goud folie met een folie stempel op het drukwerk wordt aangebracht. Ideaal voor een luxe magneetdoos of sieraden verpakking. Foliedruk laat bepaalde onderdelen van de verpakking extra opvallen, zoals een logo of een merknaam. Daarnaast zorgt het voor een luxe uitstraling. Ideaal als je net wat extra’s wilt!


Foliedrukken van A tot Z

Bij foliedrukken wordt er een magnesiumcliché of een gegraveerd messing stempel verhit tot ongeveer 120 graden Celcius. Door deze hitte komt het folie los van de drager en hecht het zich aan het te bedrukken materiaal.

Bij Winnubst zijn wij al jaren specialist in het maken van verpakkingen met foliedruk op maat. Zo kunnen wij het folie op vlak of verdiept in het papier drukken. En is het naast zilver- en goudfolie ook mogelijk om de verpakking met hoogglans metallic folie, mat of holografisch te laten bedrukken. Kortom, alles is mogelijk. En het leuke is dat jij het design helemaal zelf mag bepalen! De rest doen wij. Van het produceren, vullen en verzenden.


Naast foliedrukken zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van langsnaad doosjes en autlockdozen.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar info@winnubstbv.nl of bel naar 075- 614 25 25. Je bent uiteraard ook altijd welkom voor een kopje koffie en een rondleiding op ons prachtige kantoor in Zaandam.


bottom of page