top of page

Nieuw: Cacheerpakket!

Laat je inspireren door het nieuw ontworpen cacheerpakket! Het pakket laat de diversiteit en mogelijkheden van Winnubst zien.

Cacheerpakket Winnubst
Cacheerpakket

Het cacheerpakket dient als een informatie en inspiratie middel voor klanten. Verschillende materialen, producten en handelingen worden erin gepresenteerd. Zo geeft het cacheerpakket een impressie van de werkzaamheden van Winnubst.


Materialen

Het cacheerpakket bestaat uit verschillende soorten golfkarton. Het meest toegepaste karton door klanten is: grijsbord, E-golf en Ee-golf. Met onze cacheermachine zijn wij in staat om alle types drukwerk te cacheren. Hierdoor ontstaat kwaliteit. Enkelzijdig, dubbelzijdig en doubleren is mogelijk. Het drukwerk is daarna direct bewerkbaar.

Producten

Instore Communicatie en Point of Sale materiaal wordt in beeld gebracht. Van vloerdisplays, folderbakjes tot luxe dozen worden gepresenteerd in het cacheerpakket.


Handelingen

Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Cacheren ​is het op- en/of tegenplakken van drukwerk op een oppervlakte van karton of kunststof. Dit zorgt voor dikte en stevigheid van het drukwerk. Processen worden verder toegelicht in het cacheerpakket.


Elk product is anders en vraagt om een specifieke verpakking. Welke uitstraling, materiaal, maat en interieur je ook wenst, wij kunnen elke uitdaging aan! Stuur ons een bericht en ontvang jouw eigen cacheerpakket! Email: info@winnubst.bv.

Comentários


bottom of page