top of page

Point of sales materiaal voor uw beursstand!

In het tweede deel van het jaar staan er een hoop beurzen gepland. Een beurs is een ideale plek om direct in contact te komen met uw doelgroep. Winnubstbv maakt al jaren diverse producten die op beurzen te vinden zijn. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten op maat gemaakte promotieartikelen.

Waarom een beursstand uitbreiden met POS materiaal?

Alle stands zijn gebonden aan bepaalde formaten en bezoekers volgen zelden de gewenste looproute. Om toch de aandacht te trekken met uw stand kunt u deze uitbreiden met promotiematerialen die uw dienst of product ondersteunen. Door de beperkte ruimte optimaal te vullen kunt u sneller met de bezoekers in contact komen en houdt u de aandacht van de bezoekers langer vast.Er zijn verschillende soorten POS materialen die veel gebruikt worden op beurzen:

Met een vloerzuil of vloerdisplay kunt u opvallend uw USP’s tonen aan voorbijgangers. Onze vloerzuilen zijn er in diverse soorten en maten en we leveren ook maatwerk. De vloerzuilen kunnen worden voorzien met grote aansprekende afbeeldingen of afbeeldingen in combinatie met tekst over uw dienst of product.

Met bijpassende folderbakjes kunt u het meenemen van folders stimuleren. Bovendien maken wij folderbakjes op maat waardoor deze altijd passen binnen het ontwerp van uw stand.

Dispensers zijn populair op beurzen. Met productdispensers kunt u uw producten en samples uitdelen aan beursbezoekers. Zo kan uw product ook in de mensenmassa gepaste aandacht krijgen. In grote stromen bezoekers is het lastig om met iedere bezoeker in contact te komen. Wanneer bezoekers zelf uw product kunnen pakken krijgen zij de mogelijkheid om daarmee kennis te maken wanneer het hen uitkomt.

Een showcard kunt u gebruiken om uw product opvallend te presenteren. Met een showcard kunt u een groot 3D-model van uw product tonen. De showcard is een staand model waarin een product geplaatst kan worden. Ook is het mogelijk om flyers en folders in een showcard te plaatsen.

Op uw tafels kunt u tafelkaarten plaatsen. Hierop toont u de belangrijkste informatie van uw dienst of product. Door staande informatie te tonen kunnen lopende bezoekers zonder een extra handeling ook informatie lezen. Daarnaast zijn tafelkaarten geschikt om producten op ware grootte op tafel te tonen.

Gaat u binnenkort op een beurs staan en zoekt u bijpassend promotiemateriaal?

Neem dan contact op met één van onze Point of Sales specialisten via info@winnubst.nl of bel naar 075 6142525

Comments


bottom of page