top of page

Product van de Week - Ellastiek display

Ons verhaal achter het Point of Sale materiaal, met deze week in de spotlight:

Ellastiek display


"Winnubst heeft mij super goed geholpen met het ontwerpen van de toonbankdisplay voor Ellastiek! De communicatie (per mail en telefonisch) verliep erg soepel en ik ben heel blij met het eind resultaat. Daarnaast werd ik ook uitgenodigd om op de werkplaats te komen kijken hoe de Ellastiek displays gemaakt werden. Dit was een leuke en leerzame ervaring! In de toekomst zou ik zeker weer mijn displays bij Winnubst laten maken. "


Naam Ellastiek display

Categorie Toonbankdisplay


Soort Point of Sale materiaal aanvraag

Een toonbankdisplay met een losse deksel als topkaart. De toonbankdisplay bestaat uit glanslaminaat en is geschikt om de scrunchies in te stoppen.


Formaat 305 x 220 x 90 mm

Hoeveelheid 367 stuks

Karton wit minigolf

Benieuwd naar de unieke scrunchies van Ellastiek Bekijk ze hier!Point of sale - specials

1. Ontwerp In samenwerking met Ella hebben wij bedacht hoe de display vorm gegeven kan worden. Hierdoor is bedacht dat de topkaart als deksel kan fungeren zodat de scrunchies op hun plek blijven.

2. Productie en afwerking

Een nieuw, uniek stansmes wordt gemaakt voor de Ella display.


Vervolgens wordt het drukwerk besteld en worden de drukvellen gecacheerd. Daarna wordt de toonbankdisplay gestanst en vormt deze zich tot de Ellastiek display. De topkaart zit los van de bak en dient als bescherming voor de scrunchies.Point of sale - specials

3. Handling De Ellastiek displays worden opgezet en gevuld. Vervolgens wordt de display gesloten, zodat deze klaar is voor verzending. Tot slot verzorgen wij de transport en worden alle Ellastiek displays naar de Etos toegebracht!Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze vloerdisplays, schuifkaarten en shelf displays om inspiratie op te doen.


Elk product is anders en vraagt om een specifieke verpakking. Welke uitstraling, materiaal, maat en interieur je ook wenst, wij kunnen elke uitdaging aan! 

Comments


bottom of page